Saturday, March 24, 2018

مافین گردو و کشمش


مواد لازم برای مافین گردو و کشمش
آرد یک و سه چهارم پیمانه معادل 230 گرم
شکر نصف پیمانه معادل 100 گرم
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
وانیل پودری 1/2 قاشق چای خوری
شیر 3/4 پیمانه معادل 180 میلی لیتر
روغن مایع 1/3 پیمانه معادل 80 میلی لیتر
بیکینگ پودر 1و نیم قاشق چای خوری
مغز گردو و کشمش 1/2 پیمانه (و یا بیشتر تا یک پیمانه)



فرتون رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
شکر، تخم مرغ و وانیل رو داخل کاسه بریزید.


مواد رو چند دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کالملا سفید و یکدست بشن.


شیر و روغن رو هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید



آرد، بیکینگ پودر، کشمش و گردو رو داخل ظرف بریزید.
میتونید مقدار کشمش یا گردو یا هردو رو بیشتر کنید. از هرکدوم هرچقدر که دلتون خواست استفاده کنید. من تقریبا مساوی ریختم.


مواد رو به کمک ویسک کاملا مخلوط کنید. مخلوط شدن مناسب بیکینگ پودر با آرد کاملا ضروریه.



مواد خشک رو روی مواد تخم مرغی بریزید.



حدود 15 ثانیه با دور کند همزن بزنید و بعد با لیسک مخلوط کنید تا مواد کیک یکدست بشه.



مواد رو داخل کپسول های کاپ کیک بریزید.میتونید از کپسول های مقوایی استفاده کنید یا اینکه با استفاده از قالب مافین و لاینرهای کاغدی کیکتون رو بپزید. فرقی نداره. فقط تا نصف قالبتون رو بیشتر پرنکنید.



مافین ها رو برای 20 دقیقه یا تا زمانی که روشون طلایی بشه داخل فر بذارید.



یک ق عسل و یک قاشق آب گرم رو با هم مخلوط کنید و با برس روی مافین ها بکشید. تا هنوز گرم هستند این کار رو انجام بدید. میتونید از شربت شکر غلیظ یا سهد مربای زردآلود هم استفاده کنید. برای تزئین روی مافین ها می تونید از انواع مغزها، پودر نارگیل، تکه های میوه، انواع ژله های آماده و... استفاده کنید.


من با کمی پودر نارگیل و پودر پسته تزئینشون کردم. بعد از تزئین اجازه بدین مافین ها کاملا خنک بشن و بعد داخل ظرف دربسته ازشون نگهداری کنید.


این هم از داخل مافین و بافتش.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...