Saturday, May 16, 2015

Honey-Rhubarb Muffins مافین ریواس و عسل


من این پست رو باید یه کم زودتر براتون میذاشتم ولی فراموشم شده بود. الان تقریبا فصل ریواس تموم شده و خیلی کمه ولی به دلیل خوشمزگی بی نهایت و سادگی خیلی زیاد این مافین دلم نیومد دستورش رو براتون نذارم. اگه ریواس گیر نیاوردید میتونید از سیب سبز یا هر میوه دیگه ای که طعمش ترش و شیرین باشه هم استفاده کنید. ریواس کلا گیاهیه که با کیک و شیرینی خودش رو خوب وفق میده و من هم زیاد ازش استفاده می کنم. امروز تو این پست قصد ندارم درباره ریواس توضیح خاصی بدم چون حرف درباره ریواس زیاده و ترجیح میدم به عنوان یک پست مواد اولیه به صورت جداگانه درباره ریواس صحبت کنیم. تا اون موقع برای دوستانی که علاقه مند هستن ویکی پدیا میتونه مفید باشه.


مافین ریواس و عسل مثل مافین های دیگه درست میشه و باید نکاتش رو به خوبی رعایت کنید تا به نتیجه مطلوب برسید. اگه این پست رو مطالعه نخوندید و قصد دارید مافین ریواس و عسل رو درست کنید حتما یکبار نکاتش رو مطالعه کنید.
این مافین بسیار خوشمزه، نرم و لطیف، اسفنجی و سبک و همچنین فوق العاده مقویه. طعمش به دلیل وجود عسل و شکر قهوه ای بسیار خاصه و ترکیب ریواس و مغزها هم باعث خاص تر شدنش میشه. نسبت به زحمتی که قراره براش کشیده بشه بسیار خوشمزه و حیرت انگیزه و میتونم به جرات بگم که بین مافین ها خوشمزه ترینشون همین مافین ریواس و عسله. برای این مافین باید از نصف پیمانه مغز استفاده کنید که من مخلوط گردو و پسته رو انتخاب کردم. شما میتونید از مغزهای دیگه مثل انواع بادام، فندق و یا خشکبار دیگه استفاده کنید.


مواد لازم برای مافین ریواس و عسل

تخم مرغ  1 عدد
شکر قهوه ای روشن- 1 پیمانه- 230 گرم (می تونید مقدار شکر رو تا 180 گرم کم کنید)
عسل نصف پیمانه-120 میلی لیتر
روغن مایع  2/3 پیمانه- 160 میلی لیتر
آرد همه منظوره  2.5 پیمانه-325 گرم
بیکینگ سودا (جوش شیرین) یک قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
شیر ترش  ¾ پیمانه- 180 میلی لیتر
ریواس ریز خرد شده 1.5پیمانه- حدود 350 گرم
انواع مغز  ½ پیمانه

فرتون رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و دو تا قالب 12 تایی مافین رو هم آماده کرده و داخلش لاینر بذارید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک یا ویسک کنید و بذارید کنار.
برای آماده کردن شیر ترش یک قاشق غذاخوری آبلیموی کارخانه ای یا دو قاشق غداخوری آبلیموی تازه رو داخل ظرف اندازه گیریتون بریزید و بعد روش شیر بریزید تا دو سوم پیمانه بشه و با یه قاشق کوچیک یکی دو بار (نه بیشتر) همش بزنید. بذارید حدود 10 دقیقه به همین حالت بمونه و بعد به عنوان شیر ترش ازش استفاده کنید. به همین شکل میتونید داخل رسپی هایی که ازتون باترمیلک میخواد هم عمل کنید. این مدل استفاده از شیر بافت کیکتون رو مرطوب و اسفنجی میکنه و تو طعم نهایی هم تاثیر داره.


ریواس ها رو هم ریز به اندازه مکعب های نیم سانتی خرد کنید و کنار بذارید.


مغزهاتونم آماده کنید. همونطور که گفتم میتونید از هر مدل مغز و آجیل دلخواه استفاده کنید. من نصف مغز رو پسته ریختم تا رنگش با ریواس همخوانی داشته باشه و گردو هم که پای ثابته مافین هاست.


 شکر قهوه ای، تخم مرغ، روغن مایع و عسل رو با هم به کمک ویسک مخلوط کنید.


اینقدری هم بزنید که کاملا یکدست بشه.


شیرترش رو هم به مواد اضافه کنید.


مجددا هم بزنید تا دونه های شکر کاملا حل بشن.


مخلوط آرد رو داخل ظرفتون بریزید و به آرومی چند بار هم بزنید تا کمی رطوبت جذب کنه.


ریواس و مغزها رو هم اضافه کنید. اگه دوست داشتید میتونید مقداری از مغزها رو نگه دارید و روی مافین ها بریزید.


به کمک ویسک یا لیسک چند بار مواد رو مخلوط کنید تا مواد خشک کاملا رطوبت رو به خودشون جذب کنن ولی زیاده روی نکنید.


داخل لاینرها یک اسکوپ سرخالی از مواد بریزید. لاینرها رو زیاد پر نکنید. به خاطر مقدار شکر و عسلی که این مافین داره تمایل داره به سمت پخش شدن و به سمت بالا خیلی کم پف میکنه. اگه لاینر ها زیاد پر بشن ممکنه سرریز بشه. حدود دو سوم لاینرها که پر بشه کافیه.
اگه اون یه مقدار مغز رو نگه داشتید میتونید بریزید روی مافین ها.


مافین ها رو برای 35 تا 40 دقیقه یا تا وقتی که کاملا طلایی بشن و از تست خلال دندون سربلند بیرون بیان داخل فر بذارید.
این مافین به دلیل داشتن شکر قهوه ای، عسل و بیکینگ سودا رنگش کاملا طلایی و بسیار زیبا میشه. بافت خود مافین هم به همین شکله و خوردنش بسیار لذت بخشه.


این مقدار مواد 20 تا مافین با اندازه استاندارد به شما میده، البته اگه داخل لاینرها یه اسکوپ سرخالی از مواد بریزید.


0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...