Friday, April 17, 2015

Caramel Cupcakes کاپ کیک های کاراملی


گاهی وقت ها خسته میشیم از طعم های تکراری. از طعم کیک وانیلی یا حتی شکلاتی. دلمون میخواد بریم سراغ یه کیک متفاوت با یه طعم جدید که سر ذوقمون بیاره. میگردیم اینور اونور، این سایت اون سایت، دستورای تو دفترمونو زیر و رو میکنیم ولی... یا چیزی پیدا نمیشه یا هرچی که پیدا میشه که متفاوته درست کردنش سخته. پست امروز برای همه شماییه که دنبال هیجان و طعم های جدید هستید. البته طعم کارامل مطمئناً برای کسی طعم جدیدی نیست و ما از زمان بچگیمون که بهمون شیرخشک میدادن میخوردیم با این طعم آشناییم ولی کیک کاراملی  امروز من یه کیک جدید با عطر و طعم فوق العاده ای از کارامله و مهمترین ویژگیش اینه که خیلی خیلی ساده درست میشه؛ حتی همزن هم نمیخواد.


کیکش بسیار خوشمزه و خوش عطر و طعمه و حتی بدون خامه روش هم یه کیک فوق العاده  بی نظیره. خامه کاراملی روی کیک هم برای اینه که نه گفتن به کیک کاراملی رو غیرممکن کنه.
اگه تا حالا از این مدل کیک درست نکردید یا درست کردید ولی از طعمش راضی نبودید کاپ کیک های کاراملی سرزمین کیک منتظر شمان!!




مواد لازم برای کاپ کیک های کاراملی

شکلات سفید خرد شده  150 گرم
کره 100 گرم
تخم مرغ  یک عدد
شیر نصف پیمانه (120 میلی لیتر)
وانیل پودری  ¼ قاشق چای خوری
آرد  یک پیمانه  (130 گرم)
شکر قهوه ای تیره  80 گرم  (1/3 پیمانه)
بیکینگ پودر  1/2 قاشق چای خوری

خامه کاراملی

خامه   300 گرم
کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملا غلیظ    150 گرم  (نصف پیمانه)


فرتون رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و یه قالب 12 تایی کاپ کیک رو آماده کنید و داخلش کپسول کاغذی بذارید.
کره و شکلات خرد شده رو داخل ماکروفر یا روی بخار آب جوش ذوب کنید.


شکر قهوه ای رو بهشون اضافه کنید. قبل از اینکه شکلات و کره سرد بشن شکر رو اضافه کنید تا شکر قهوه ای راحت تر باز بشه. طعم اصلی این کیک از شکر قهوه ای میاد و جایگزین کردنش با شکر قهوه ای روشن یا شکر سفید باعث میشه طعم نهایی و رویایی که ما می خوایم رو بهمون نده.


شیر رو هم اضافه کنید و مواد رو با ویسک دستی کامل هم بزنید تا تمام دونه های شکر قهوه ای داخل مخلوط حل بشن.


تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کرده و خوب هم بزنید.


آرد و بیکینگ پودر رو با هم ویسک یا الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و با همون ویسک دستی بزنید تا مایه کیک کاملا صاف و یکدست بشه. 


مواد کیک تقریبا شله. میتونید بریزید داخل پارچ اندازه گیری و بعد بریزید داخل کپسول های کاپ کیک و یا اینکه مثل من از اسکوپ بستنی استفاده کنید. رنگ مواد کیک رو ببینید. چقدر زیبا و کاراملیه!!


این کیک خیلی زیاد پف نمیکنه و میتونید لاینرهاتون رو کمی بیشتر از سه چهارم ظرفیتش پر کنید. من داخل هر لاینر 1.5 اسکوپ بزرگ بستنی از مواد کیک ریختم.
با این مقدار مواد من 9 تا کاپ کیک داشتم. اگه شما دوست داشتید میتونید کپسول ها رو کمتر پر کنید تا 12 تا کاپ کیک به شما بده و البته کیکهاتون کوچیکتر میشه. در صورتی که مثل من چند تا از کاپ هاتون خالی موند برای اینکه قالبتون داخل فر خراب نشه میتونید داخل قسمت های خالی مقداری آب بریزید.


کاپ کیک ها رو برای 20 دقیقه تا نیم ساعت و یا تا وقتی که خلال چوبی از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاد بپزید.
کاپ کیک ها رو بذارید سرد بشه و برید سراغ درست کردن خامه ی کاراملی.


برای اینکه به خامه طعم کارامل بدیم میتونیم از هر مدل کارامل یا محصول کاراملی استفاده کنیم. دلسه دلچه کاملا برای این کیک مناسبه اما من امروز از کرمفیل کارامل استفاده کردم. کرمفیل ها به صورت آماده در مغازه های لوازم قنادی به فروش میرسن و طعم های وانیلی، شکلاتی و کاراملی دارن. از کرمفیل ها میتونید به عنوان مغزی برای کاپ کیک ها و یا به عنوان فیلینگ برای کیک ها استفاده کنید و امروز هم که برای طعم دادن به فراستینگمون از کرمفیل کارامل استفاده می کنیم.


خامه رو فرم بدید و بعد کرمفیل رو بهش اضافه کرده و هم بزنید؛ به همین سادگی.


روی کاپ کیک ها رو هرمدلی که دوست دارید با خامه کاراملی تزئین کنید. من روی کاپ کیک ها کمی هم شربت کارامل ریختم. میتونید دلسه دلچه یا خود کرمفیل رو کمی گرم کنید و بعد از اینکه روان شد برای تزئین روی خامه کاراملی بریزیدش.


کاپ کیک های کاراملی، بسیار خوشمزه و هیجان انگیز هستند و ذائقه ها رو به چالش میکشن. از دنیای طعم ها غافل نشید...  


0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...