Friday, October 31, 2014

Carrot Muffin مافین هویج


امروز باز هم دستور یه مافین ساده و خوشمزه براتون آماده کردم. این مافین ها طعمشون کمی متفاوته و اگه از طعم های تکراری خسته شدید، این مافین میتونه براتون یه جور تنوع باشه. طعم فوق العاده هویج و نارگیل تو این مافین ها کاملا مشهوده وبافت خوب و فوق العاده اش هم به نظر من که قابل تحسینه. این مافین ها تو کشورهای اروپایی و امریکایی به عنوان صبحانه و یا میان وعده رایج هستند و با اسم هایی مثل 'Morning Muffin Magic'و یا 'Morning Glory Muffins' هم شناخته میشن. مافین ها یا کیک هایی که هویج دارن معمولا با انواع کرم پنیرخامه ای خورده میشن و یه مدلشم هست که پنیر خامه ای وسط خمیر مافین ها قرار داده میشه و حتما دستورش رو خیلی زود براتون میذارم. دستور کرم پنیر خامه ای برای روی این مافین ها (البته با کره نه با خامه) رو هم در آینده در پست کاپ کیک هویج خواهیم داشت.
سیب، داخل این مافین ها طعم محسوسی نداره و برای این اضافه میشه که رطوبت مافین رو حفظ کنه. سیب، هویج، نارگیل و آجیل، همه با هم داخل یه کیک کوچولو، بسیار مغذی و البته وجود روغن مایع هم خیالمون رو کمی راحت میکنه. این مافین ها میتونن میان وعده بسیار خوبی برای بچه ها باشن، هم خوشمزه هستن و هم خیلی سریع و آسون درست میشن.
چون معمولا دوستان میپرسن این رو هم اضافه کنم که پودر نارگیل رو میتونید حذف کنید و جایگزین نمی خواد. سیب رو میتونید حذف کنید ولی توصیه نمیشه. میتونید به جای گردو از مغزهای دیگه مثل انواع بادام یا فندق استفاده کنید و مقدارش رو هم میتونید کم و زیاد کنید و حتی اگه خواستید حذفش کنید، نیاز به جایگزین نداره. هویج رو هم که میدونید نمیشه حذف کرد چون مافین هویجه!

قبل از اینکه دست به کار بشید نکات مهمی رو که برای درست کردن مافین تو این پست گفتم حتما با دقت بخونید و یادتون باشه: خمیر مافین نباید زیاد هم زده بشه! اگه دوست داشتید درست کردن مافین رو به صورت ویدئو هم تماشا کنید این پست میتونه کمکتون کنه.

مواد لازم برای مافین هویج

¼ پیمانه (60 میلی لیتر) مغز گردو، ریز خرد شده
3/1 و 1 پیمانه (320 میلی لیتر) هویج ریز رنده شده، حدود 3 تا هویج متوسط
یک سیب کوچک، پوست گرفته و رنده ریز شده
3/1 و 1 پیمانه (175 گرم) آرد همه منظوره
¾ پیمانه (150 گرم) شکر سفید
½ قاشق چای خوری بیکینگ سودا
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری دارچین (دلخواه)
½ پیمانه (120 میلی لیتر) پودر نارگیل (دلخواه)
2 تا تخم مرغ بزرگ
½ پیمانه (120 میلی لیتر) روغن مایع گیاهی (مثل آفتابگردان، ذرت، کانولا) بدون بو و مزه باشه
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص


فرتون رو با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید و یک قالب 12 تایی استاندارد مافین رو هم آماده کنید و داخلش کپسول کاپ کیک بذارید.
آرد، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا، نمک، دارچین (من از دارچین استفاده نکردم)، پودر نارگیل، مغز گردو و شکر رو داخل یه ظرف بریزید.


 حالا با ویسک یا حتی قاشق خوب با هم مخلوطشون کنید. دقت کنید چون تو مرحله بعدی ما آرد رو خیلی کم با مواد دیگه مخلوط می کنیم این مخلوط کردن مهمه تا بیکینگ پودر و بیکینگ سودا به خوبی با بقیه مواد مخلوط بشن وگرنه تو کیک هامون حفره های بزرگ خواهیم داشت. میتونید برای اطلاعات بیشتر این پست رو مطالعه کنید.


هویج و سیب رو رنده ریز بزنید و بذارید کنار.


تخم مرغ ها، روغن و وانیل رو داخل یه ظرف دیگه بریزید و با چنگال یا ویسک خوب با هم مخلوطشون کنید.


حالا مخلوط تخم مرغی، هویج و سیب رو بریزید داخل مواد خشک.


با چنگال یا اسپچلا چند بار مواد رو از زیر با هم مخلوط کنید تا مواد خشک شروع کنه به جذب رطوبت.
مواد اصلا نیاز به هم زدن زیاد ندارن و مواد خشک به سرعت رطوبت مواد دیگه رو به خودشون میگیرن.


مواد رو بین 12 تا قالب مافین تقسیم کنید. من یه اسکوپ سرپر بستنی داخل هرکدوم ریختم و حدود 2/3 کپسول هام پر شد و با مقدار مواد دستور، دقیقا 12 تا مافین داشتم. اگه لاینرهاتون و یا قالبتون کوچیکتره ممکنه تعداد مافین ها بیشتر بشه. در هر صورت 2/3 قالبتون رو پر کنید.


مافین ها رو برای 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که تست خلال دندون تمیز بیرون بیاد داخل فر بذارید.


بعد از پخت اجازه بدید چند دقیقه داخل قالب بمونن تا از حرارت بیفتن و بعد بذاریدشون روی توری سیمی تا کاملا خنک بشن.


میتونید روی مافین ها کمی کرم پنیر خامه ای هم بذارید و نوش جان کنید.
تو عکس پایین میتونید بافت مافین رو هم ببینید. کاملا نرم و کیکی ولی به هیچ وجه خمیری نیست و نسبت به زحمتی که داره، بافت فوق العاده ای بهمون میده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.


0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...