Friday, February 21, 2014

White Cupcakes کاپ کیک های سفید


ماهیت کاپ کیک اینطوریه که مخصوص یه نفر میشه و اصلا لازم نیست که نگران باشید که این کیک داره تموم میشه و به شما چیزی نرسیده. معمولا کاپ کیک رو تو کپسول های کاپ کیک یا مافین درست می کنن. این کپسول ها فقط برای زیبایی کاپ کیک به کار نمیره و باعث میشه که کاپ کیک مرطوب بمونه و خشک نشه. کاپ کیک ها رو میشه در انواع طعم و مزه درست کرد و با فراستینگ های رنگی و زیبا که خودشون هر کدوم یه طعم و مزه خاصی دارن کاورشون کرد. با توجه به ناحیه و منطقه هر کشوری کاپ کیک ها تنوع زیادی پیدا می کنن. بنابراین تو هر کشوری کاپ کیک های منحصر به فرد همون کشور وجود داره. مثلا اگه ایران یه چیزی به اسم صنعت کاپ کیک داشت میتونستیم مدعی کاپ کیک زعفرانی یا گلاب باشیم.حیف. ما که نداریم !!!!!!!!
اما کاپ کیک اصیل و کلاسیک واقعی همین کاپ کیک سفیده که امروز با فراستینگ  باترکریم آمریکایی درست میشه. توی این کیک دو تا نکته مهمه وجود داره که تو کیفیت کیکمون خیلی تاثیر داره. اولین و مهمترینش : ما تو بیشتر رسپی هامون از آرد همه منظوره استفاده می کردیم اما تو این رسپی از آرد کیک استفاده می کنیم که باعث میشه که کیکمون ترد و خوشمزه باشه. حالا چرا؟؟؟؟چراش بمونه تا تو یه پست جدا در مورد آرد براتون توضیح کامل بدیم. نکته دوم اینکه که کیکتون بیش از حد داخل فر نمونه چون همین باعث میشه که کیکتون سفت و خشک شه. این کیک  در واقع یه کیک نرم و لطیف، مرطوب و ترد هستش. این کیک رو تا زمانی بپزید که وقتی یه خلال دندون وسط کیک فرو کردید بیرون آوردید چیزی بهش نچسبیده باشه. حتما قبل از اینکه پخت کیک تموم شه چک کنید کیکتون رو که بیشتر تو فر نمونن. بعد از اینکه کیک رو از فر بیرون آوردید بزارید کاملا سرد شه. بعد با فراستینگ بپوشونید. 
ما برای کاپ کیک های سفیدمون از فراستینگ باترکریم آمریکایی استفاده میکنیم که از ترکیب پودر شکر یا پودر قند، کره، اسانس وانیل و شیر درست میشه. فراستینگ مون یه بافت نرم، زیبا و سبک با یه عطر و طعم شیرین و وانیلی داره. لزومی نداره که فراستینگ شما حتما سفید باشه شما میتونید از رنگ ها برای رنگ کردن فراستینگ استفاده کنید. اسم این رسپی از کیک اون هستش نه فراستینگش. شما میتونید یه لایه نازک از فراستینگ رو روی کیک بزارید. اگه دوست داشته باشید که تزئین زیبا و پیچیده تری داشته باشید میتونید از قیف و ماسوره استفاده کنید.  انتخاب ماسوره بسته به سلیقه شماست اما ما در این رسپی از ماسوره ساده گر  استفاده شده .برای زیبا شدن کاپ کیک هاتون میتونید روی فراستینگ هاتون رو هم با شکر و آبنبات توپی های رنگی تزئین کنید.


مواد مورد نیاز برای کیک سفید

1/2 پیمانه (113 گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
1 پیمانه (200 گرم)  شکر سفید
2 عدد تخم مرع بزرگ ، به دمای اتاق رسیده باشه
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
1 و ½ پیمانه ( 180 گرم ) آرد کیک ، الک شده
1 و ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری نمک
½ پیمانه ( 120 گرم ) شیر، به دمای اتاق رسیده باشه

فراستینگ
1/2 پیمانه ( 113 گرم ) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
2 پیمانه ( 230 گرم ) پودر شکر یا پودر قند، الک شده
1-2  قاشق غذاخوری شیر یا خامه کم چرب




ویدئو کاپ کیک های سفید با زیرنویس فارسی








دستور سریع کاپ کیک های سفید

فرتون رو با 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. 12 تا کپسول کاپ کیک یا مافین رو آماده کنید و یا اینکه فقط داخل قالب رو با کره یا اسپری روغن چرب کنید و از لاینر استفاده نکنیدداخل کاسه میکسر یا اگه از همزن دستی استفاده میکنید تو یه کاسه بزرگ کره رو خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شه.



 بعد شکر رو اضافه کنید و 3 -5 دقیقه هم بزنید تا یکدست و سبک شه.



 تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن خوب هم بزنید.
 اسانس وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.



تو یه کاسه دیگه آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید



با سرعت کم میکسر خمیر رو هم بزنید و آرد و شیر رو یکی درمیون اضافه کنید.1/3 آرد ، ½ شیر ، 1/3 آرد ، ½ شیر ، 1/3 آرد. تو این مرحله نباید خمیر رو زیاد هم بزنید. اگه دیدید هنوز کمی آرد روی دیواره های ظرفتون مونده به کمک قاشق چوبی و یا اسپچلا با بقیه مواد مخلوطش کنید. اگه هم فکر می کنید ممکنه با همزن زیاد خمیر رو هم بزنید این مرحله رو با دست انجام بدید و فقط درحد مخلوط شدن.



 کپسول هاتون رو با خمیر پر کنید و داخل فر بزارید. مدت پخت این کیک 18 تا 20 دقیقه است اما ممکنه با توجه به سایز کاپ کیک ها و یا حتی نوع لاینری که استفاده می کنید زمان پخت کمتر بشه. این لاینرها که داخل تصویر می بینید دراصل قالب یکبار مصرف هستند و بدون قالب هم میشه روی یه سینی گذاشت و ازشون استفاده کرد ولی اگه شما از لاینرهای کاغذی نازک استفاده می کنید و یا سایز قالب کاپ کیکتون از این کمی کوچیکتره؛ زمان پخت هم پایین میاد. اگه شما یه خلال دندون رو وسط کیک فرو کردید و بیرون آوردید و چیزی بهش نچسبیده بود کیکتون آماده است. درکل کاملا مواظبشون باشید چون فقط یک دقیقه اینور اونو شدن میتونه باعث خشکی کیک هاتون بشه



کیک رو که از فر بیرون آوردید بزارید تا کاملا سرد شه. 



فراستینگ
تو کاسه میکسر یا اگه از همزن برقی استفاده میکنید تو یه کاسه بزرگ ، کره رو هم بزنید تا صاف و کرم مانند شه.
اسانس وانیل و پودر شکر یا پودر قند رو اضافه کنید و با سرعت کم خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شن. بعد سرعت رو زیاد کنیدو حدودا 3-5 دقیقه هم بزنید تا فراستینگ روشن و کرمی و یکدست و سبک شه.



اطراف ظرف تون رو کاملا تمیز کنید. اگه نیاز بود و احساس کردید که فراستینگ تون سفت شده میتونید شیر رو هم اضافه کنید. برای همین بهتره که مقدار شیر رو کم کم اضافه کنیم. اگه دوست داشتید میتونید از رنگ استفاده کنید و فراستینگ رو رنگ کنید.
با یه کاردک مقداری از فراستینگ رو بردارید و روی کاپ کیکتون پهن کنید و یا اینکه با استفاده از قیف و ماسوره گرد ساده یا هر ماسوره دیگه ای که دوست دارید کاپ کیک تون رو تزیین کنید و با استفاده از شکر و آبنبات توپی رنگی اون ها رو زیبا تر کنید. 



شما میتونید این کاپ کیک ها دو تو ظرف در بسته داخل یخچال برای چند روز نگه دارید.
با این رسپی شما میتونید 12 تا کاپ کیک داشته باشید.  

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...