Tuesday, February 11, 2014

Vanilla Cupcakes کاپ کیک وانیلی


این کاپ کیک های وانیلی با اون فراستینگ روش واقعا دوست داشتنی هستن. از این کاپ کیک تو تولد بچه ها با انواع فراستینگ رنگی و شکر و شکلات رنگی پاشیده شده روش سرو میشه. البته بگم که این کاپ کیک قشنگ کاربردش فقط برای بچه ها نیست. تو تولد بزرگ تر ها مراسم های ازدواج از همه مهمتر روز ولنتاین کاربرد های زیادی داره. تو این کاپ کیک دستتون برای تزیینات باز بازه و میتونید آثار هنری قشنگی رو خلق کنید.
این کاپ کیک ها معمولا تو قالب های 12 تایی مافین با کپسول کاپ کیک درست میکنن. لاینرهای رنگی در زیبا شدن کاپ کیک ها خیلی کمک میکنن و همین طور کاپ کیک ها رو مرطوب نگه میدارن.
کیک وانیلی خوشمره امروز ما با یه خمیر سفید تهیه میشه. روش تهیه این کیک روش کرمی هستش که میشه باهاش کاپ کیک های کوچولو زیبا و روشن با بافت لطیف تهیه کرد. توی این خمیر شما کره، تخم مرغ و شیر دارید که باید به دمای اتاق رسیده باشن. زمانی که کاپ کیک هامون پخت و سرد شد با فراستینگ تزئینشون می کنیم. فراستینگی که امروز داخل این پست داریم باترکریم آمریکائیه و البته شما میتونید بنا به ذائقه و سلیقه از انواع دیگه باترکریم و یا خامه استفاده کنید. میشه به سادگی یه لایه نازک از فراستینگ رو روی کیکتون پهن کنید یا اینکه با استفاده از قیف و ماسوره تزیین های پیچیده تر و زیباتری روشون داشته باشید.داخل ویدئو باری تزئین روی کاپ کیک از ماسوره  M1 ستاره استفاده کردیم. کار تا همین جا تموم نمیشه شما اگه دوست داشته باشید میتونید تزیین های بیشتری هم داشته باشید مثلا میتونید رو فراستینگ تون رو با انواع گل های طبیعی و قندی تزیین کنید و با اینکه روشون رو شکر قندی بپاشید.
در حدود سال های 1800  از واژه cupcake به معنی متفاوت تری استفاده میشد. در اون زمان برای اندازه گیری مواد برای پخت کیک از ترازوی اندازه گیری استفاده میشد تا اینکه رسپی نویسی استارت خورد. در رسپی نویسی برای اندازه گیری مواد از پیمانه استفاده میشد. همین پیمانه های امروزی خودمون که برای اندازه گیری استفاده می کنیم. به همین خاطر کلمه  cupcake به صورت cup cake استفاده میشد (منظور از نظر نوشتاری) به این معنی که رسپی کیک رو باید با cup اندازه گرفت. Greg Patent تو کتابش Baking America از خانم Rorer  نام برده که در سال 1902 اولین پرینت کاغذی از یه رسپی کاپ کیک با فراستینگ رو داشت که ما الان داریم لذتش رو میبریم و امروزه کلمه CupCake مستقیما برمیگرده به همین کیک های خوشمزه، کوچولو و پرطرفدار.


مواد لازم برای کاپ کیک های وانیلی

1/2 پیمانه ( 113 گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
2/3 پیمانه ( 130 گرم) شکر
3 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
1 عدد لیمو کوچک ( لیمو با پوست زرد )
1 و ½ پیمانه ( 195 گرم ) آرد همه کاره
1 و ½ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)  شیر

فراستینگ 

2 پیمانه ( 230 گرم ) پودر قند یا پودر شکر ، الک شده
1/2 پیمانه ( 113 گرم ) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
2 قاشق غذا خوری شیر یا خامه کم چرب
رنگ خوارکی ژله ای یا مایع




ویدئو کاپ کیک وانیلی با زیرنویس فارسی







دستور سریع کاپ کیک وانیلی

فرتون رو با دمای 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد گرم کنید. 12 تا کپسول کاپ کیک یا کپسول مافین آماده کنید.
توی یه کاسه با میکسر یا همزن دستی کره و شکر رو خوب بزنید تا کاملا روشن و صاف شه.


 بعد تخم مرغ  ها رو دونه دونه به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. موقع اضافه کردن تخم مرغ ها خمیر باید با همزن هم بخوره.


 بعد اسانس وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.


تو به ظرف دیگه آرد ، پوست رنده شده لیمو ، بیکینگ پودر و نمک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید منظورم از خوب هم زدن یعنی با ویسک بزنید تا کاملا مخلوط شن یا اینکه میتونید باهم الکشون کنید.



حالا مخلوط آردی مون رو با شیر رو یکی در میون به خمیرمون اضافه میکنیم. مخلوط آردی رو 1/3 و شیر رو 1/2 اضافه میکینم و با سرعت کم میکسر هم میزنیم.
منظورم اینه که 1/3 آرد، 1/2 شیر، 1/3 آرد، 1/2 شیر، 1/3 آرد به نوبت میریزیم.




کپسول هاتون رو با خمیر پر کنید و بگذارید داخل فر. مدت زمان پخت این کاپ کیک ها 17 تا 20 دقیقه است اما اگه یه خلال دندون داخل کاپ کیک فرو کردید وبدون اینکه چیزی بهش چسبیده باشه بیرون اومد پس کاپ کیک تون آماده است.
نکته ای که مهمه اینه که حتما قبل از پایان زمان پخت تست خلال دندون رو انجام بدید. این کاپ کیک نباید بیشتر از پختش داخل فر باشه چون سریع خشک میشه.


بعد از پخت بگذارید تا کاپ کیک ها کاملا خنک شه.

فراستینگ

کره رو با استفاده از میکسر یا همزن برقی خوب میرنیم تا رنگش روشن بشه. بعد اسانس وانیل رو بهش اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم.

پودر شکر یا پودر قند رو بهش اضافه میکنیم البته کم کم و ما بینشون هم فراستینگ رو هم میزنیم. 


در آخر هم شیر یا خامه مون رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.


در نهایت به انتخاب خودتون رنگ خوراکی مورد علاقه تون رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.


فراستینگ تون که آماده شد میتونید با یه کاردک یه مقدار روی کیک پهن کنید و با شکلات های رنگی تزیین کنید.


 برای تزیین بیشتر با استفاده از قیف و ماسوره که من اینجا ترجیح دادم ماسوره  M1  سر ستاره ای هستش روی کاپ کیک ها رو تزیین کنید.
برای این کار باید از بیرون کاپ کیک بپیچید و به مرکز برسید. میتونید برای تزیین بیشتر از گل ها و شکر رنگی یا میوه ای و ... استفاده کنید. 


با این مقدار مواد میتونید 12 تا کاپ کیک داشته باشید.
 کاپ کیک ها رو تو یه ظرف در پوشیده داخل یخچال برای چند روز هم میتونید نگهداری کنید.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...