Tuesday, February 4, 2014

Red Velvet Cupcakes کاپ کیک های قرمز مخملی


امروز شاد و شنگولم. بلاخره تو شهر ما هم برف اومد. تازه زمستون شروع شده. یه چند روزی بود که هوا سرد، سرد که نه سیبری بود. حالا که برف اومده از سرما یه کوچولو کم میشه. 
بگذریم. بریم سر اصل مطلب. همون طور که همه میدونیم 25 بهمن ماه روز ولنتاینه. بنابراین خیلی ها در تکاپوی اون روز هستن.ما هم برای اینکه یه کمکی کرده باشیم تصمیم گرفتیم یه چند تا پست ولنتاینی بزاریم. یکیش که کیک قرمز مخملی هستش که تو پست هاب اولمون گذاشتیم. الان هم دارم کاپ کیک قرمز مخملی رو میزاریم که فامیل درجه یک کیک قرمز مخملی هستش. به نظر من این کاپ کیک ها برای حمل و نقل و کادو دادن خیلی راحتتر و قشنگتره. 
این کاپ کیک های قرمز مخملی یه طعم ضعیف شکلاتی هستش که به خاطر 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو که تو خمیر این کاپ کیک به کار رفته. در واقع  واکنش بین پودر کاکائو و جوش شیرین به قرمزی خفیفی به خمیرمون میده اما قرمزی این کاپ کیک های قرمز مخملی از رنگ خوراکی قرمزه. پس ما مقدار زیادی از رنگ قرمز مایع رو بهش اضافه میکنیم حدودا 1 قاشق غذاخوری. باتر میلک باعث میشه که کیکتون مرطوب و لطبف باشه. باتر میلک رو میتونید تو خونه خودتون درستش کنید. برای درست کردن باترمیلک کافیه که 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو رو به 1 پیمانه شیر اضافه کنید. با هم مخلوطشون کنید و قبل از استفاده 5 تا 10 دقیقه زمان بدید تا باترمیلک آماده بشه.
این خمیر به روش کرمی درست میشه یعنی اول از همه شکر و کره رو که به دمای اتاق رسیده رو خوب میزنیم تا روشن ویکدست شه. بعد تخم مرغ و اسانس وانیل رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعد آرد و باترمیلکی که رنگ قرمز با اون مخلوط هستش رو یکی در میون به خمیر اضافه میکنیم تا تموم شن. آخر کار هم مخلوط جوش شیرین و سرکه رو اضافه میکنیم. تو این مرحله جوش شیرین با خمیر واکنش نشون میده. کاپ کیک هاتون رو خیلی سریع بزارید داخل فر.
بعد میریم سر وقت فراستینگ پنیریمون. اصل این کاپ کیک های قرمز مخملی همین فراستینگش هستش. فراستینگ پنیری یه روکش کلاسیک برای کاپ کیک قرمز مخملی هستش. این فراستینگ کمی فرق داره چون هوی کریم داخلش داره. یه فراستینگ پنیری غنی، زیبا، خامه ای، شیرین اما با یه مزه ضعیف تند. حتما مطمئن شید که خامتون قبل مصرف حتما سرد باشه و خوب هم خورده باشه. چربی این دابل کریم باید بین 35 تا 40 درصد باشه و زود فرم بگیره. اگه از خامه ای استفاده می کنید که فرم گرفتنش کمی طول میکشه بهتره اول خامه رو فرم بدید و بعد به پنیر اضافه کنیدش.
این فراستینگ از کتاب The Waldorf-Astoria Cookboo نوشته جان دوهرتی گرفته شده. اگه شما بخواید که با یه کاردک فراستینگ رو روی کاپ کیک ها پهن کنید فقط به نصف فراستینگ نیاز دارید. اما اگه میخواید تزیین داشته باشید به تمام قراستینگ نیاز دارید. برای تزیین هم میتونید از ماسوره M1 استفاده کنید.شما میتونید یکی از کاپ کیک ها رو خرد کنید و برای تزییم روی باقی کاپ کیک ها بریزید.


 مواد لازم برای کاپ کیک قرمز مخملی


1 و 1/4 پیمانه ( 125 گرم) آرد الک شده
1/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذاخوری (10 گرم) پودر کاکائو
1/4 پیمانه (57 گرم ) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
3/4 پیمانه (150 گرم ) شکر سفید
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق غذاخوری وانیل خالص
1/2 پیمانه ( 120 میلی لیتر ) باتر میلک
1 قاشق چای خوری رنگ غذا قرمز مایع

1/2 قاشق چای خوری سرکه سفید

1/2 قاشق جای خوری بیکینگ سودا

فراستینگ پنیر خامه ای
8 اونس ( 227 گرم ) پنیر خامه ای ، به دمای اتاق رسیده باشه
1/2 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
1/2 پیمانه ( 60 گرم ) پودر قند یا شکر
2/3 پیمانه (160 میلی لیتر) خامه مخصوص فرم دادن




ویدئو کاپ کیک های قرمز مخملی با زیرنویس فارسی







دستور سریع کاپ کیک قرمز مخملی

فرتون رو با 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه. 12 تا کپسول کاپ کیک یک بار مصرف رو آماده کنید یا یه قالب 12 تایی کاپ کیک رو با لاینر آماده کنید.
توی یه ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو الک شده رو با هم مخلوط کنید.


رنگ غذای قرمز روشن رو به باترمیلک اضافه کنید و خوب هم بزنید. 


توی یه ظرف دیگه با میکسر یا همزن برقی کره رو برای 1 تا 2 دقیقه بزنید تا نرم و کرمی شه.
بعد شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط روشن و سبک شه.


تخم مرغ و اسانس وانیل رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.


باتر میلک (تو دو مرحله) و مخلوط آرد (تو سه مرحله) رو یکی در میون به خمیرمون اضافه میکنیم. اول یک سوم آرد بعد نصف باتر میلک و باز یک سوم آرد و ... . ما بین این اضافه کردن ها با میکسر یا همزن به آرومی هم میزنیم تا آرد و باترمیلک خوب هم بخوره و  تموم شه.



سرکه و جوش شیرین رو با هم مخلوط می کنید بلافاصله شروع میکنن به کف کردن. بعد فورا به خمیرمون اضافه می کنیم و هم میزنیم. نیازی نیست که از میکسر استفاده کنیم. ولی بعد از این مرحله باید سریع کار کنید و هرچه زودتر کاپ کیک ها رو بذارید داخل فر.



از خمیرمون برمیداریم و1/2 کپسول هامون رو پر می کنیم میتونید از قاشق یا اسکوپ بستنی استفاده کنید و خیلی سریع سینی رو داخل فر میگذاریم تا مخلوط جوش شیرین و سرکه خاصیتش رو از دست نده. 18 تا 23 دقیقه مدت پخت این کاپ کیکه. البته شما هر زمان دیدید که یه خلال دندون رو داخل کاپ کیک فرو کردید و چیزی بهش نچسبیده بود، یعنی اینکه کاپ کیک شما آماده است.
 کاپ کیک ها تون رو از فر در بیارید و بگذارید برای 10 دقیقه  کاملا سرد بشن.


برای تهیه فراستینگ اول از همه پنیر خامه ای رو داخل ظرق میریزیم با میکسر یا همزن برقی خوب میزنیم تا صاف و یکدست شه.


بعد وانیل و پودر شکر (یا پودر قند) رو بهش اضافه میکنیم . خوب میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شه.




همون طور که همزن یا میکسر در حال همزدن هستش خامه رو بهش اضافه میکنیم. و بعد با سرعت بالا میزنیم تا کاملا خامه ای و سفت شه.


اگه بخواید فراستینگ رو با کاردک روی کاپ کیک هاتون پهن کنید نصف رسپی فراستینگ کافیه اما اگه می خواید یه تزیین زیبا داشته باشید به کل فراستینگ نیاز دارید. برای تزیین ما از ماسوره شماره M1 ستاره باز ویلتون استفاده می کنیم. فراستینگ تون رو داخل قیف بزارید و فشار بدید تا پایین قیف. این کار باعث هوا گیری قیف میشه.


برای تزیین باید با قیف یه دایره روی کاپ کیک ایجاد کنید و بیاید بالا. با تمرین بهتر میتونید انجام بدید. اگه خراب هم کردید کافیه با یه چیز نوک تیز فراستینگ رو بردارید و دوباره روش تزیین کنید. برای تزیین هم میتونید یکی از کاپ کیک ها رو بردارید و خرد کنید و روی کاپ کیک های دیگه بپاشید.


این کاپ کیک ها رو میتونید تو یه ظرف در پوشیده برای چند روز داخل یخچال نگهدارید.

با این مقدار مواد 12 تا کاپ کیک خواهید داشت.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...