Wednesday, February 5, 2014

Chocolate Banana Cake کیک شکلاتی موزی


بیشتر چیز های خوشمزه دردسر زیاد دارن. اما استثناهایی هم هست. مثل همین کیک شکلاتی موزی. از این ساده تر دیگه نمیشه. خانم استفانی این رسپی رو از کتاب Best Summer Weekenrs Cookbook نوشته June Rodmell برداشته. به نظر من هم این کیک به عنوان یه دسر برای آخر هفته ی یه تابستون گرم عالیه. یه کیک زیبا و دوست داشتنی که میتونید باهاش ترکیبی از شیرینی موز و طعم پودر کاکائو رو احساس کنید که طعم فوق العاده شکلات رو براتون تداعی میکنه. در کل میشه گفت این کیک یه کیک عالی برای یه جمع خانوادگیه چون طعمش مورد پسند همه است. ما قبلا پست کاپ کیک شکلاتی موزی که درواقع همین رسپی اما به شکل کاپ کیک رو گذاشتیم.
این کیک نیازی به میکسر با همزن برقی نداره. مدت زمان تهیه اش هم 15 دقیقه است. بیشتر شبیه اینه که دارید نون میپزید.
برای درست کردن خمیرش فقط نیاز به دو تا کاسه دارید. یکی برای مواد خشکتون و یکی هم برای مواد مرطوب تون. بعد هم همه رو با هم مخلوط میکنید و خمیرتون آماده است.
تو این کیک روغن مایع به کار میره. استفاده از روغن مایع باعث میشه که کیک حتی اگه گذاشتیدش داخل یخچال همچنان نرم بمونه.
این کیک یه فراستینگ گناش شکلاتی داره. گناش یه اصطلاح فرانسوی هستش به معنی مخلوط شکلاتی صاف و براق. رسپی گناش رو هم قبلا داشتیم که میتونید مرور کنید.






مواد لازم برای کیک شکلاتی موزی

2 پیمانه (400 گرم) شکر سفید
1 و 3/4 پیمانه (245 گرم) آرد همه منظوره
3/4 پیمانه (75 گرم) پودر کاکائو
1 و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1 و 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری نمک
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 پیمانه موز رسیده له شده (2 عدد موز متوسط)
1 پیمانه ( 240 میلی لیتر ) آب گرم
1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) شیر
1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) روغن ذرت، آفتابگردون یا کانولا و یا هر نوع روغن مایع بدون بو دیگه ای
1 و 1/2 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص

فراستینگ گناش شکلاتی
8 اونس (227 گرم ) شکلات، به قطعه های کوچیک قسمت کنید
3/4 پیمانه ( 180 میلی لیتر) خامه پرچرب
1 قاشق غذاخوری ( 14 گرم) کره




ویدئو کیک شکلاتی موزی با زیرنویس فارسی






دستور سریع کیک شکلاتی موزی 

اول از همه فر تون رو با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد بزارید گرم شه. 
یه قالب 13*9 اینچی یا 33*23 سانتی رو آماده کنید و داخلش رو با کره یا اسپری روغن چرب کنید.
یه ظرف بزرگ آماده کنید و داخلش آرد الک شده، پودر کاکائو الک شده، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کنید. در واقع مواد خشکتون. و با ویسک خوب هم بزنید.


یه ظرف بزرگ دیگه بردارید و تخم مرغ هاتون رو داخلش خوب با ویسک بزنید.


دو تا موز تون رو با پشت چنگال خوب له کنید.


موزهای له شده، آب، شیر،  روغن و اسانس وانیل رو به تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.


مواد مرطوب رو به مواد خشک مون اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.


خمیرکه آماده شد بریزید داخل قالب و کیک رو بزارید داخل فر. 35 تا 40 دقیقه مدت زمان پخت کیک مونه یا وقتی که اگه یه خلال دندون رو داخل کیک فرو کنید اگه چیزی بهش نچسبیده بود یعنی کیک آماده است. بزاریدش کنار تا سرد شه.
برای تهیه فراستینگ مون کره و خامه رو با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت کم میزاریم. میتونید از مایکرویو هم استفاده کنید.باید بزاریم مخلوط مون به نقطه جوش برسه. مخلوط داغ رو به شکلات مون اضافه میکنیم. بهش 5 دقیقه وقت میدیم تا شکلات هامون ذوب شه. بعد آروم شروع به همزدن می کنیم.


مخلوط مون که کمی روان تر شد با ویسک خیلی تند و مرتب هم میزنیم تا فراستینگ مون صاف و یکدست شه.


فراستینگ که آماده شد بذارید به دمای اتاق برسه و بعد اون رو روی کیک (کیک هم باید کاملا سرد شده باشه) پخش کنید.


بعد برش میدیم و نوش جان میکنیم.


این کیک رو میتونید تو یه ظرف در بسته بزارید و تو یخچال نگه دارید.
این کیک برای 16 نفر کافیه.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...