Thursday, February 6, 2014

Basket Weave Cake بافت سبد روی کیک


قول داده بودم که کم کم آموزش هایی برای تزئین کیک هم داشته باشیم و این پست میتونه شروع خوبی باشه.
امروز قراره آموزش تزئین این کیکی که دارید عکسش رو می بینید رو براتون بذارم. بافت سبد با گل های روی کیک که همش به کمک قیف و ماسوره انجام شده. برای بافت سبد میتونید از انواع باترکریم ها استفاده کنید و یا از خامه و البته می دونید که باید شرایط رو در نظر بگیرید. غلظت کرمی که برای بافت سبد نیاز دارید باید طوری باشه که به راحتی بتونید پایپش کنید. خیلی سفت یا خیلی شل بودن کرم یا خامه ای که استفاده می کنید میتونه کار رو خراب کنه. پس کرم باید تا حدی سفت بشه که به راحتی ماسوره بخوره و نه بیشتر.
برای گل های روی کیک هم میتونید از رویال آیسینگ یا باترکریم استفاده کنید که توضیح بیشتری میدم.


ویدئو تزئین کیک با بافت سبد و گل با زیرنویس فارسی







اول بریم سراغ بافت سبد یا بافت حصیر روی کیک
قبل از شروع تزئین، باید کیکتون رو با یه لایه نازک از کرم مورد نظرتون (داخل این ویدئو از باترکریم ایتالیایی استفاده شده) بپوشونید و بذارید خنک و سفت بشه (کرامب کوت). این پست براساس متدهای آموزشی ویلتون آماده شده و ویدئویی که براتون گذاشتم هم کار یکی از کارآموزهای کلاس های تزئین کیک ویلتونه. برای شروع کار بهتره اول تمرین کنید. ویلتون یکسری بردهای لمینتی برای تمرین داره که من هرجا که آموزشی بذارم و نیاز باشه تصویر باکیفیت این بردها رو هم براتون میذارم.
اگه دوست داشتید مثل داخل ویدئو یه برد داشته باشید که بتونید روش تمرین کنید میتونید به یه دفتر خدمات فنی کامپیوتری مراجعه کنید و بدید این تصویر رو براتون پرینت بگیرن و لمینت کنن. هزینه زیادی نداره و میتونید برای همیشه هم ازش استفاده کنید. در صورتی که خواستید به این شکل عمل کنید حتما این فایل رو که با کیفیت بالاست دانلود کنید. میتونید رو این صفحه تمرین کنید و بعد از تمرین تمیزش کنید و بذارید کنار برای دفعه بعدی که ممکنه لازمتون بشه.



اگه نخواستید این کار رو کنید هم میتونید روی یه کاغذ معمولی (سیاه سفید یا رنگی فرق نداره) پرینتش کنید و بذارید داخل یه کاور پلاستیکی و باهاش تمرین  کنید و یا به سادگی روی کاغذ تمرینتون رو انجام بدید و بعد از تمرین با کرم روش بندازید دور و یا حتی بدون استفاده از این تصویر روی یه کاغذ یه سری خطوط با فاصله یکسان بکشید و تمرین کنید.
یا حتی اگه خیلی به خودتون مطمئنید مستقیم روی کیک اجراش کنید.
اما همونطور که گفتم من آموزش امروز رو طبق استاندارها و روش های ویلتون براتون میذارم. البته مطمئنا به کیفیت کلاس های حضوری ویلتون نمی رسه ولی خب دست ما کوتاه و خرما بر نخیل... باید از داشته هامون نهایت استفاده رو ببریم؛ پس میریم سراغ چیزهایی که بهشون دسترسی داریم.

برای بافت سبد میتونید با توجه به اندازه کیکتون و نتیجه ای که میخواید بگیرید از ماسوره های مختلف استفاده کنید و میدونید که یکسری ماسوره هم مخصوص بافت سبد داریم. میتونید پست آشنایی با ماسوره ها رو یه مرور کوتاه کنید. داخل ویدئو آموزشی امروز و همینطور ماسوره ای که روی برد تمرینی کار شده ماسوره شماره 21 ویلتونه.
بافت سبد یه پروسه دو مرحله ایه که مرتب تکرار میشه تا کل کیک رو پوشش بده. اول یه خط عمودی رسم میشه. روی برد میبینید که دو نوع خط عمودی داریم یکی ممتد و یکی نقطه چین. اولین خط رو روی یک خط ممتد رسم کنید.


و بعد شروع کنید به کشیدن خط های افقی و فاصله خالی خط های افقی رو با دات هایی که با ماسوره میزنید پر کنید و البته مشخصه که این دات ها باید روی خطوط نقطه چین باشن.


مرحله بعد خط عمودی بعدی رو روی دات ها و در امتداد خط نقطه چین بکشید پایین.


و بعد دوباره فاصله های خالی رو با خط های افقی پر کنید ولی ایندفعه دات نداریم.


و دوباره از اول. این مراحل اینقدر تکرار میشه تا کل کیک کاور بشه.



وقتی قراره بافت سبد داشته باشیم خیلی مهمه که خط های افقی و عمودیمون صاف باشن. حالت دار کردن این خط ها کارو زشت میکنه. پس صاف و یکدست برید جلو و سعی کنید فشاری که به قیف میدید همیشه به یک اندازه باشه تا مقدار کرمی که ازش خارج میشه تو کل کار خط های یکسانی ایجاد کنه.
خب حالا این تمرین بود. وقتی قراره روی کیک رو تزئین کنیم و خبری از خط های ممتد و نقطه چین نیست چکار کنیم؟
اول کیکتون رو اندازه بگیرید و مرحله بعد اینه که تصمیم بگیرید میخواید فاصله بین خطوط عمودیتون چقدر باشه؟ به هم نزدیک باشن یا فاصله زیاد میخواید ولی معمولش اینه که این فاصله رو بین 1.2 سانتی متر تا 1.8 سانتی متر میگیرن. حالا باید روی کیک اندازه بزنیم. میبینید که بافت سبد به شکلیه که یکی درمیون بین خط های عمودی باید با کرممون دات بزنیم تا بافت زیبایی ایجاد بشه (البته مدل ساده و بدون داتشم انجام میشه) پس چون کیکمون گرده باید تعداد خطوط عمودی طوری باشه که وقتی از دو طرف کیک به هم میرسن مشکلی نداشته باشیم. برای این کار طوری کیک رو تقسیم بندی کنید که تعداد خطوط حتما زوج بشه. میتونید از صفحه های مدرج که مخصوص همین کاره استفاده کنید ولی چون این صفحه ها ابزار حرفه ای کار با کیک هستن و ممکنه در دسترس همه نباشن من یه روش ساده تر رو براتون توضیح میدم که باز هم از متدهای آموزشی ویلتونه.
مثلا یه کیک 25 سانتی متری داریم. میخوایم روی کیک 18 تا علامت با فاصله 1.4 سانتی متر مشخص کنیم. یه تکه مقوای باریک با عرض 1.4 سانتی متر ببرید و به شکلی که تو تصویر شماره 2 شکل زیر می بینید روی کیک رو علامت بذارید و بعد به کمک یه چاقو (یا هرچیزی که این کارو براتون انجام بده) علامت روی بدنه کیک رو کامل کنید (تصویر شماره 3) و بعد شروع کنید به همون شکلی که تمرین کرده بودید بافت سبد رو روی کیک اجرا کنید.


برای لبه های کیک هم از بافت ریسمان استفاده میشه که انواع مختلف داره و یه نمونه اش رو تو ویدئو می بینید. برای این بافت از ماسوره شماره 18 ویلتون استفاده شده.



با ماسوره های مختلف بافت سبد کمی تغییر میکنه ولی اصول کارش نه. با هر ماسوره ای که کار می کنید اگه اصولی که بالا نوشتم رو ادامه بدید، به نتیجه مطلوب می رسید. بافت سبد رو با دو تا رنگ هم انجام میدن. خط های عمودی با یه رنگ و افقی ها با یه رنگ دیگه ولی روش کار همونه که براتون گذاشتم.


خب این از کیکمون. با این تکنیک میتونید تزئین های مختلفی رو انجام بدید و مهم اینه که اصولش رو یاد بگیرید و بعد میتونید تو شرایط مختلف و روی کیک های مختلف ازش استفاده کنید.

خب مرحله دوم این ویدئو گل های روی کیکه. مبحث ساخت گل با باترکریم چیزی نیست که بشه با یه ویدئو چند دقیقه ای کاملش کرد ولی چون تو این ویدئو بود و زیبا هم بودن من حذفش نکردم. البته خود من اعتقاد دارم که ساخت گل با باترکریم گذشته از آموزش صحیح،  تمرین خیلی زیاد میخواد.
 اطلاعات لازم برای درست کردن هرکدوم از گل ها رو هم برای دوستانی که میخوان استفاده کنم میذارم ولی قول این رو میدم که در آینده خیلی مفصل تر روی این بحث کار می کنیم. فعلا این چند دقیقه آموزش رو (که به نظر خودم اصلا راضی کننده نیست) به عنوان دستگرمی داشته باشید و ازش لذت ببرید.
برای درست کردن این گل ها باز هم با متدهای ویلتون نیاز به الگوی گل ها داریم که میتونید فایلش رو با کیفیت مناسب از اینجا دانلود کنید و باز هم با مراجعه به دفاتر خدمات کامپیوتری، اینبار بگید براتون روی لیبل پرینت بگیرن.



لیبل ها رو برش بزنید و بچسبونید روی میخ پایه گل و روش یه تکه مربع شکل کاغذ روغنی رو با مقدار خیلی کم چسب حرارتی و یا بهترش با کمی باترکریم ثابت کنید و گل هاتون رو روش درست کنید. بعد کاغذ روغنی رو بذارید کنار تا گلتون خشک بشه و اونوقت میتونید خیلی آروم برش دارید و بذاریدش روی کیک. بهتره برای درست کردن گل ها از رویال آیسینگ استفاده بشه که بهتر خشک میشن و یا اگه از باترکریم استفاده کردید، غلظت کرمتون زیاد باشه. اگه تو این کار حرفه ای بشید میتونید خیلی از این گل ها رو مستقیم روی کیک پایپ کنید ولی بعضی ها مثل رز باید جدا درست بشن و بعد منتقلشون کنیم روی کیک.


من دیگه روش درست کردن گل ها رو نمی نویسم فقط اطلاعات لازم رو براتون میذارم و اگه علاقه مند بودید حتما ویدئو رو کامل و دقیق تماشا کنید.
گل رز (Roses): ماسوره شماره 12 و 104 - رویال آیسینگ کاملا غلیظ
نرگس زرد (daffodils): ماسوره شماره 3 و 104- مقداری نشاسته ذرت- رویال آیسینگ و یا باتر کریم با غلظت متوسط
گل بنفشه (violets): ماسوره شماره 59 و 1- میتونید با باترکریم با غلظت متوسط مستقیما روی کیک درستش کنید در غیر اینصورت از رویال آیسینگ استفاده کنید.
شکوفه سیب (apple blossoms): ماسوره شماره 101 و1 – رویال آیسینگ و یا باترکریم
گل پامچال (primrose): ماسوره شماره 104 و 1- رویال آیسینگ و یا بارترکریم
برای برگ های سبز از ماسوره شماره 352 استفاده شده.


0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...