Friday, January 31, 2014

Peanut Butter Balls توپ های کره بادوم زمینی


خیلی وقت بود که این ویدئو رو دانلود کرده بودم. چند بار همین طور زبان اصلی فیلمش رو دیدم. قصد هم نداشتم این پست رو بزارم در مورد طعم و مزه اش هم مطمئن نبودم چون بادوم خیلی گرمه و شکر داخل این رسپی خیلی زیاد. اما طرف دار های زیادی داشت تا اینکه جدیدا کره بادوم زمینی خریدم و درست کردم. خوب بود با ذائقه ما ایرانی ها میخونه. برای همین تصمیم گرفتم این پست رو بزارم . شروع کردم این پست رو آماده کردن. تهیه توپ های کره بادوم زمینی کار آسونی هستش. فیلینگ این رسپی از کره بادوم زمینی، کره ، اسانس وانیل و شکر هستش که با همدیگه مخلوط میشه که بعد به شکل توپ های کوچولو در میاریم و میذاریم سرد شه. آخرش هم تو شکلات ذوب شده میغلتونیمش.  
دستور تهیه های زیادی درباره این رسپی وجود داره اما توی این رسپی که ما گذاشنیم بهترین راه برای تهیه این توپ های کره بادوم زمینی هستش. اول از همه مخلوط کره بادوم زمینی و کره رو تو مایکرویو گرم میکنیم و بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم. این باعث میشه تا شکر راحتتر به خورد مواد بره و هم بخوره. اگه احیانا شما مایکرویو نداشتید میتونید به روش بن ماری ( یه ظرف روی یه  ظرف پر از آب جوش دیگه) این مرحله رو انجام بدید.بعد از آن اسانس وانیل و پودر شکر به اندازه دلخواهتون اضافه کنید. از موادتون به اندازه یه گلوله بردارید و گرد کنید و بعد توپ های بادوم زمینی رو برای چند ساعت یا یک شبانه روز داخل یخچال بگذارید تا سفت شن. برای سریع تر شدن کارتون هم میتونید از فریزر استفاده کنید. توپ ها هر چی سفت تر باشن راحتتربا شکلات کاور میشن. شکلات رو هم به دلخواه میتونید شیرین، تلخ یا نیمه شیرین انتخاب کنید. توپ های کره بادوم زمینی رو میتونید برای چندین هفته تو یخچال نگهداری کنید حتی میتونید اونها رو فریز کنید.
در ایالت اوهایو به این توپ های بادوم زمینی Buckeyes میگن. این  Buckeyes با توپ های ما کمی متفاوت هستن. در اهایو فقط نصف توپ های کره بادون زمینی رو از شکلات میپوشونن درست شبیه بلوط. چون در اوهایو درخت های بلوطی رشد میکنن به اسم Buckeyes.




مواد لازم برای توپ های کره بادوم زمینی

2 پیمانه ( 480 میلی لیتر ) کره بادوم زمینی
1/4 پیمانه ( 58 گرم ) کره ، به دمای اتاق رسیده باشه
1/4 قاشق چای خوری نمک 
1/2 قاشق چای خوری ایانس وانیل خالص
2 پیمانه تا 2  1/2 پیمانه ( 230 تا 300 گرم ) شکر قنادی ( پودر شکر )

مواد لازم برای روکش شکلاتی 
9 اونس ( 260 گرم ) شکلات  خورد شده
1 قاشق غذاخوری ( 15 گرم ) شورتنینگ یا روغن صاف قنادی




ویدئو توپ های کره بادوم زمینی با زیرنویس فارسی










دستور سریع توپ های کره بادوم زمینی

کره بادوم زمینی ، کره و نمک رو با هم داخل یه کاسه هم بزنید و برای 1 دقیقه تو مایکرویو قرار بدید حداقل تا زمانی که کمی نرم بشه. هر 20 تا 30 ثانیه مواد رو هم بزنید.


 بعد پودر قند و اسانس وانیل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و ورز بدید تا به قوام خوب و سفتی مورد نظرمون برسه. اگه دوست داشتید میتونید شکر بیشتری هم بهش اضافه کنید. تو این مرحله میتونید با دست هم ورز بدید.



از خمیرتون مقداری بردارید و تو دستتون گرد کنید. سعی کنید توپ هاتون با قطر 1 اینچ یا همون 2.5 سانتی متر باشه. توپ هاتون رو توی یه سینی بچینید و بگذارید داخل یخچال تا سرد شن. کف سینی رو هم کاغذ روغنی پهن کنید.
 اگه دوست داشتید میتونید داخل فریزر هم بگذارید تا سریع تر سرد شه. هر چقدر توپ های شما سرد تر و سفت تر باشه راحتتر میتونید با شکلات کاورش کنید.


 شکلات و شورتنینگ رو با هم مخلوط کنید و به روش بن ماری ذوب کنید.


 بعد شکلات رو داخل یه ظرف کوچیک بریزید. با استفاده از خلال دندون یکی از توپ ها رو بردارید و داخل شکلات فرو کنید تا کاملا با شکلات پوشیده شه. در آخر بذاریدش داخل سینی و سینی رو بذارید برای نیم ساعت تو یخچال تا شکلات خودش رو بگیره و سفت بشه.



با این مقدار مواد میتونید 60 تا توپ شکلاتی به قطر 2.5 سانتی متر داشته باشید.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...