Thursday, January 16, 2014

Fig Oatmeal Cookies بیسکوییت های جو- انجیری


قبل از شروع این رسپی به خاطر غیبت تقریبا دو هفته ای که داشتم عذرخواهی میکنم و می ریم سراغ بیسکوییت های جو با فیلینگ انجیر. این بیسکوییت های بسیار بسیار خوشمزه از دو تا بیسکوییت جو درست میشن که وسطشون با انجیر پر میشه. میتونید از هر مدل انجیر خشکی که دردسترستون هست استفاده کنید. بیسکوییت ها یه جورایی شبیه شرت برد کوکی هستند یعنی کاملا ترد و شکننده و صد البته خوشمزه و وقتی با فیلینگ انجیر پر میشن و چند ساعتی میمونن مزه فوق العاده انجیر با بیسکوییت ترکیب میشه و میشه یه بیسکوییت رویایی.
خمیر این کوکی ها هم باید مثل بیشتر بیسکوییت ها قبل از قالب زدن سرد بشه و البته امروز تو این دستور با یه روشی آشنا میشیم که کمی با روشی که تو دستور شوگر کوکی و شرت برد کوکی دیدیم متفاوته و البته میتونید این روش رو برای درست کردن اون بیسکوییت ها هم به کار ببرید. بستگی به این داره که با کدوم راحت ترید.
خب امیدوارم لذت ببرید!


 مواد لازم برای بیسکوییت جو- انجیری طبق ویدئو

بیسکوییت جو
3/4 پیمانه (95 گرم) آرد همه منظوره
1/2 پیمانه (105 گرم) شکر قهوه ای
1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری دارچین (اختیاری)
1/2 پیمانه (113 گرم) کره سرد، به قطعات کوچک تقسیم بشه
1 پیمانه (95 گرم) جو پرک شده
1/2 قاشق پای خوری عصاره وانیل خالص
2 قاشق غذاخوری شیر

فیلینگ انجیر
1 پیمانه (150 گرم)  انجیر خشک
2/3 پیمانه (160 میلی لیتر) آب
3 قاشق غذاخوری (35 گرم) شکر سفید
1/2 قاشق چای خوری پوست لیمو یا پوست پرتقال رنده شده


ویدئو بیسکوییت جو - انجیری با زیرنویس فارسی








دستور سریع بیسکوییت جو- انجیری

بیسکوییت جو
آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و دارچین (اگه دوست داشتید) رو بریزید داخل غذاساز و مخلوطشون کنید.


کره سرد رو که قطعه قطعه بریدید بهش اضافه کنید و مجددا با غذاساز پالس بزنید تا شبیه خرده بیسکوییت بشه. اگه با غذاساز کار نمی کنید و میخواید این بیسکوییت رو با دست درست کنید باید مثل روشی که تو رسپی بیسکوییت دیدیم به کمک پیستری بلندر یا دو تا چاقو یا چنگال یا روش نوک انگشتی کره رو با مواد خشک به شکل خرده بیسکوییت دربیارید. دقت کنید که نمی خوایم کره نرم و ذوب بشه و با مواد خشک ترکیب بشه پس اگه با دست کار می کنید نباید مواد با کف دستتون تماس داشته باشه.



جوپرک، شیر و وانیل رو هم اضافه کنید و پالس بزنید تا خمیر شکل بگیره.


خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی به ضخامت 6 میلی متر باز کنید. به این صورت که یه تکه کاغذ روغنی بذارید روی میز کارتون و خمیر رو روش بریزید و با کمک دست به شکل دیسک دربیارید و بعد یه کاغذ روغنی دیگه بذارید روش و با وردنه شروع کنید به باز کردن خمیر. اگه کاغذتون چروک خورد برش گردونید و اگه چروک های کمی داشتید میتونید کاغذی که چروک شده رو بردارید و دوباره بذارید تا صاف بشه.



بعد از باز کردن خمیر به همون شکل بذاریدش داخل یه سینی  و برای حداقل 45 تا 60 دقیقه بذارید داخل یخچال تا کاملا سرد و تقریبا سفت بشه و یا اگه عجله دارید میتونید برای حداقل 15 تا 30 دقیقه بذاریدش داخل فریزر.
این روش باز کردن برای خمیرهای بیسکوییت دو تا حسن داره. اول اینکه نیاز نیست موقع وردنه کردن آرد اضافی به خمیرتون اضافه کنید تا به سطح کار نچسبه و درنهایت کوکی های باکیفیت تری خواهید داشت و دوم اینکه سریع تره.
بعد از سرد شدن خمیر رو از یخچال بیرون بیارید و لایه رویی کاغذ رو بردارید و شروع کنید به قالب زدن. چون قراره بین بیسکوییت ها فیلینگ بذاریم بهتره همه یک شکل و یک اندازه باشن. داخل این ویدئو از یه قالب گرد با قطر 7 سانتی متر استفاده شده. می بینید که اینطوری قالب زدن بیسکوییت ها خیلی هم راحت تره چون خمیر کاملا سفته.


بیسکوییت ها رو بذارید داخل یه سینی فر که توش کاغذ روغنی انداختید یا با کمی کره یا اسپری روغن چربش کردید. بین کوکی ها حدود 5 سانتی متر فاصله بذارید.


چون میخوایم کوکی ها یک اندازه باشن بهتره تو این مرحله و قبل از پخت مجددا برای 15 دقیقه بیسکوییت های قالب زده شده رو بذارید داخل یخچال. تو این زمان فرتون رو هم با دمای 350 درجه فارنهایت که میشه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
باقی خمیر رو جمع کنید و مجددا به همون روش لای دو تا کاغذ روغنی بازش کنید و قبل از قالب زدن داخل یخچال سردش کنید.
کوکی ها رو برای 12 تا 14 دقیقه داخل فر بپزید یا تا زمانی که حاشیه های خارجیشون طلایی بشه.
کوکی ها رو از فر خارج کنید و اجازه بدید کاملا سرد بشن.



فیلینگ انجیر:
ساقه بالایی انجیرها رو بگیرید و هرکدوم رو به چند قسمت ببرید و با آب، شکر و پوست لیمو بریزید داخل یه قابلمه متوسط و بذارید روی حرارت متوسط تا به جوش بیاد. حرارت رو کم کنید و گاهی مخلوط رو هم بزنید و اجازه بدید برای 10 تا 15 دقیقه بپزه تا آب جذب انجیرها بشه و فقط مقدار کمی آب باقی بمونه. انجیرها رو از روی حرارت بردارید و بذارید 10 دقیقه بمونن تا کمی سرد بشن.


بعد مخلوط رو به کمک غذاساز پوره کنید. پوره نباید خیلی له بشه تا حدی که خودش رو بین بیسکویییت ها نگه داره کافیه. اگه مخلوطتتون خیلی سفت بود خیلی کم بهش آب اضافه کنید.


حالا میتونید بیسکوییت ها رو به شکل ساندویچ با انجیر درست کنید. کوکی هایی که با انجیر پرشدن 4 تا 5 روز تو دمای اتاق به خوبی میمونن.



با این مقدار مواد 12 تا کوکی ساندویچ شده دایره ای به قطر 7 سانتی متر خواهید داشت.


0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...