Friday, January 17, 2014

Banana Chocolate Cupcakes کاپ کیک شکلاتی موزی


قبلا دستور پخت مافین موزی رو دیده بودیم که خیلی هم ساده درست میشدن. این کاپ کیک ها هم به همون سادگی هستند و هیچ نکته پیچیده ای برای درست کردنشون وجود نداره. فقط موادتون رو درست اندازه بگیرید، مخلوط کردن، پختن و تمام.
اما این رسپی یه فراستینگ خوشمزه شکلاتی رو هم بهمون یاد میده که میتونید برای کیک های دیگه هم از این فراستینگ استفاده کنید. فقط اگه به مواد تشکیل دهنده این فراستینگ دقت کنید می بینید که باترکریم آمریکاییه و چون این باترکریم خیلی شیرینه حتما و بدون تردید باید از شکلات تلخ استفاده کنید تا مزه فراستینگتون بالانس بشه. اگه کلا اهل باترکریم نیستید هم میتونید شکلاتتون رو با خامه فرم گرفته مخلوط کنید و روی مافین های شکلاتی موزی رو باهاش تزئین کنید.
یه کیک ساده و کم دردسر که هم فوق خوشمزه است و هم به دلیل داشتن روغن مایع تا چند روز به خوبی داخل یخچال میمونه و کیفیتش رو از دست نمیده و سفت نمیشه. برای همین گزینه خوبیه برای وقتایی که مهمونی دارید.


مواد لازم برای کاپ کیک شکلاتی موزی

1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
1 پیمانه (130 گرم) آرد همه منظوره
1/3 پیمانه (35 گرم) پودر کاکائو
3/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3/4 قاشق چای خوری بیکینگ سودا
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه موز رسیده له شده (تقریبا یک عدد موز متوسط)
1/2 پیمانه (120 میلی لیتر) آب گرم
1/4 پیمانه (60 میلی لیتر) شیر
1/4 پیمانه (60 میلی لیتر) روغن مایع گیاهی، ذرت، کانولا و یا هرروغن بدون بو دیگه
3/4 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص

فراستینگ فاج شکلاتی
3 اونس (90 گرم) شکلات تلخ
1/2 پیمانه (113 گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
1 پیمانه (120 گرم) پودر قند یا پودر شکر، الک شده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص



ویدئو کاپ کیک شکلاتی موزی با زیرنویس فارسی







دستور سریع کاپ کیک شکلاتی موزی

فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت معادل 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یه قالب مافین 12 تایی با سایز معمولی هم نیاز داریم. لاینرها رو بذارید داخل قالب و یا اینکه قالب رو با کره یا اسپری روغن چرب کنید.
داخل یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و نمک رو با هم ویسک کنید.



برای این کیک موز رسیده کاملا شیرین نیاز داریم. تو پست مافین موزی نوشتم که چطور موز رسیده برای مواقع ضروری فریز کنید.
داخل یه کاسه دیگه موز رو له کنید و تخم مرغ، آب، شیر، روغن و عصاره وانیل رو هم بهش اضافه کنید و کاملا هم بزنید.



وسط مواد خشک یه گودال درست کنید و مواد تر رو بریزید داخلش و هم بزنید (یا ویسک کنید) تا همه مواد کاملا مخلوط بشن و یه خمیر تقریبا شل داشته باشید.



با اسکوپ بستنی یا قاشق یا یه ملاقه کوچیک و یا حتی با کمک پارچ اندازه گیری سه چهارم لاینرها رو با مواد کیک پر کنید.



کاپ کیک ها رو برای 20 دقیقه یا تا زمانی که تستر از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاد، بذارید داخل فر.
بعد از پختن کیک ها بذارید کاملا سرد بشن تا برای تزئین با فراستینگ آماده باشن.



فراستینگ فاج شکلاتی: شکلات رو به روش بن ماری (روی بخار آب درحال جوش) و یا داخل مایکروفر ذوب کنید و بذارید سرد بشه و به دمای اتاق برسه.
داخل کاسه استند میکسر یا با همزن دستی کره رو برای یک دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم و کرمی بشه. پودر قند رو بهش اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگه با سرعت متوسط رو به بالا هم بزنید تا کاملا سبک و ابری بشه و بعد وانیل رو هم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. در آخر شکلات رو (که حتما باید به دمای اتاق رسیده باشه، چون اگه گرم باشه کره رو آب میکنه و فراستینگ خراب میشه) به باترکریم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا شکلات داخل کرم مخلوط بشه. سرعت همزن رو زیاد کنید و با سرعت متوسط رو به بالا برای 2 تا 3 دقیقه دیگه هم بزنید تا یه فراستینگ صاف، کرمی و کاملا سبک داشته باشید.



حالا با این فراستینگ میتونید کاپ کیک ها رو به هرشکلی که دوست دارید تزئین کنید.



با این مقدار مواد 12 تا کاپ کیک با سایز معمولی خواهیم داشت.  

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...