Tuesday, December 24, 2013

Marshmallow Fondant مارشملو فوندانت


یه فوندانت دیگه که به جای این فوندانت میشه ازش استفاده کرد مارشملو فوندانته. مزه فوندانتی که با مارشملو درست میشه از فوندانت اصلی بهتره و نمیشه اینو نادیده گرفت. ولی خب گاهی و بعضی وقت ها هم کلا نمیشه مارشملو پیدا کرد بعضی وقتام صرفه اقتصادی نداره مخصوصا الان که 100 گرمش نزدیک 4000 تومنه.
من رسپی مارشملو خانگی از خانم استفانی رو هم به زودی براتون میذارم ولی کلا برای اینکه فوندانت درست کنید و باهاش کار کنید باید همه موارد رو درنظر بگیرید و بعد انتخاب کنید که: مارشملو فوندانت درست کنید؟ فوندانت اصلی رو درست کنید؟ و یا اصلا فوندانت آماده بخرید؟
البته بهتره فوندانت آماده رو تا مطمئن نیستید که مناسبه خریداری نکنید.
مارشملو فوندانت اگه مارشملو حاضر و آماده باشه از خمیر فوندانت راحت تر درست میشه و گفتم که مزه اش هم بهتره. فقط به خاطر چسبناکیش ممکنه بعضی وقتا یه کم اذیت بشین و یه وقتا هم یه کم بیشتر از یه کم اذیت بشید.
کلا مراحل و مواد اولیه زیادی نداره و یه ویدئو هم براتون میذارم که بهتر بتونید مراحل کارو ببینید. فقط دو تا نکته درمورد ویدئو بگم که تو این ویدئو از اسانس وانیل و لیمو استفاده شده میتونید حذفشون کنید یا اینکه از اسانس های دیگه استفاده کنید مثلا اگه میخواید فوندانت رو صورتی کنید از اسانس توت فرنگی استفاده کنید. اگه حذفشون هم کنید مشکلی پیش نمیاد. نمک و کرن سیروپ رو هم میتونید حذف کنید. نکته دوم اینکه رنگ رو وسط کار به مواد اضافه کرده قبل از اینکه پودر قند بریزه. وقتی بخوایم همه فوندانت رو یه رنگ کنیم این مدل کار کردن راحت تره و ورز دادن رو کم میکنه ولی اگه قراره فوندانتون رنگ های مختلف داشته باشه باید بعد از آماده شدن خمیر رنگ رو بهش اضافه کنید و ورزش بدید تا به رنگ مورد نظرتون برسید.
میدونید که من چیزی رو جا نمیذارم و مسلما یه پست هم برای رنگ کردن فوندانت براتون آماده میکنم.


مواد لازم برای مارشملو فوندانت طبق ویدئو

مارشملو 450 گرم
2 قاشق غذاخوری آب
یک کیلوگرم پودر قند
1/2 پیمانه کره یا روغن یا شورتنینگ گیاهی 

موارد اختیاری
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری اسانس لیمو
2 قاشق غذاخوری کرن سیروپ یا گلوکز مایع
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص یا اسانس وانیل بی رنگ



ویدئو مارشملو فوندانت









دستور سریع مارشملو فوندانت

اول از همه به خاطر اینکه رو بعضی از عکس ها نوشته هست یه توضیحی بدم که این ویدئو بدون کلام بود و بعضی چیزها رو با متن توضیح داده بود ولی ویدئو ساده و کاملی بود برای همین براتون این این رو انتخاب کردم و البته به خاطر اینکه کاملا مفهوم بود زیرنویسی هم نداره امیدوارم لذت ببرید.
مارشملو و آب رو داخل یه کاسه مخصوص مایکروفر (بهتره چرب بشه) بریزید.


برای 1 دقیقه با قدرت بالا بذارید تو مایکروفر (از روش بن ماری هم میتونید استفاده کنید یعنی با بخار آب جوش). بیاریدش بیرون و هم بزنید تا مارشملوها ذوب بشن. این کار رو برای 30 ثانیه دیگه هم تکرار کنید. و اینقدر این کار رو انجام بدید تا مارشملوها ذوب بشن حدود 2 دقیقه یا بیشتر طول میکشه.


حالا بقیه مواد به غیر از پودر قند رو هم بهش اضافه کنید و هم بزنید. طبق توضیحی که بالا دادم میتونید تو این مرحله بهش رنگ هم اضافه کنید.


نصف پودر قند رو به مارشملو اضافه کنید و مخلوطش کنید.


نصف دیگه پودر قند رو روی یه سطح تمیز بریزید و بعد دست هاتون رو با کره یا روغن کاملا چرب کنید و خمیر مارشملو رو بریزید روش


شروع کنید به ورز دادن تا هرمقدار پودرقندی که نیازه با خمیر مخلوط بشه و یه خمیر صاف و یکدست داشته باشید.



مجددا دست هاتون رو چرب کنید و خمیر رو روی یه سطح تمیز ورز بدید تا کاملا صاف و قابل انعطاف بشه.



اضافه کردن پودر قند زیاد خمیر رو سفت میکنه با ورز دادن و به کمک چربی روغنی که استفاده می کنید چسبندگیش رو از بین ببرید اینو یادتون باشه و البته نکته های خمیر فوندانت اصلی هم میتونه کمک کنه چون در مورد این فوندانت هم صدق میکنه.

منبع: www.craftsy.com


0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...