Monday, December 30, 2013

Italian Meringue Buttercream باترکریم ایتالیایی


لطفا پست باترکریم ها رو هم با دقت مطالعه بفرمایید.

باترکریم ایتالیایی یا باترکریم مرنگ ایتالیایی یا Italian Meringue Buttercreamاز نظر ظاهر و مواد مورد استفاده کاملا شبیه باترکریم سوئیسیه فقط روش درست کردنش کمی متفاوته. شما برای این درست کردن این باترکریم یا حتما باید دماسنج داشته باشید یا کاملا بدونید سافت بال چجوریه و یا اصلا درستش نکنید چون با حدس و گمان و شانس و اقبال حتما خراب میشه.
این باترکریم از همتای سوئیسی خودش سبک تر و پرطرفدارتره. امیدوارم مفید باشه.
عکس ها و رسپی از:  www.completelydelicious.com


مواد لازم برای باترکریم ایتالیایی

4 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
1 پیمانه (200 گرم) شکر
1/4 پیمانه آب
2 پیمانه کره، کمی سردتر از دمای محیط باشه ولی نرم شده باشه
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص


شکر و آب رو داخل یه قابلمه کوچیک بریزید.


قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و هم بزنید.


بعد از اینکه به جوش اومد هم زدن رو متوقف کنید و با دماسنج دمای شربت رو چک کنید.


سفیده ها رو بریزید داخل کاسه همزن. کره رو آماده کنید و بذارید کنار دستتون.
وقتی شکر به دمای 225 درجه فانهایت (110 درجه سانتیگراد) رسید بهترین زمان برای اینه که شروع کنید به زدن سفیده ها. البته ممکنه شما باتجربه خودتون متوجه بشید که زمان بیشتر یا کمتری نیاز دارید. هدف اینه که وقتی شربت آماده شد و به سافت بال (238 درجه فارنهایت معادل 115 درجه سانتیگراد) رسید، سفیده ها هم آماده و به سافت پیک رسیده باشن.


وقتی شربت به دمای مناسب رسید از روی حرارت برش دارید.


همزن رو بذارید روی دور کند و آروم آروم شربت شکر رو به سفیده اضافه کنید و مرتب هم بزنید. شربت رو مستقیما روی دیواره کاسه همزنتون بریزید و نه روی پره های همزن. چون ممکنه بپاشه بهتون و شربت شکر داغ باعث میشه بدجور بسوزید.


بعد از اینکه همه شربت رو اضافه کردید، سرعت همزن رو زیاد کنید و مخلوط رو بزنید تا به دمای اتاق برسه. تو این مدت سفیده ها هم کاملا بر اثر حرارت پخته میشن.


میتونید با لمس کردن کاسه همزن دمای کرمتون رو چک کنید.


حالا میتونید کره رو اضافه کنید.


سرعت همزن رو بذارید روی دور متوسط و هردفعه یک قاشق غذاخوری کره داخل کرم بریزید و هم بزنید.


وقتی کره تموم شد، میتونید به کرمتون وانیل هم اضافه کنید.


حالا سرعت همزن رو زیاد کنید و کرم رو برای چند دقیقه بزنید تا کاملا صاف و سبک بشه.



اگه کرمتون شل شد به خاطر دمای زیاد کره بوده، میتونید پست باترکریم سوئیسی رو بخونید و از نکاتش استفاده کنید.
میتونید این کرم رو برای چند روز داخل یخچال و چند فهته داخل فریزر نگهداری کنید فقط حتما باید داخل ظرف دربسته باشه چون بو رو خیلی زود به خودش جذب میکنه.


اگه خواستید بعدا ازش استفاده کنید، بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید دوباره چند دقیقه با همزن بزنید و بعد ازش استفاده کنید.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...