Monday, December 30, 2013

French Buttercream باترکریم فرانسوی


لطفا پست باترکریم ها رو هم با دقت مطالعه بفرمایید.

باتر کریم فرانسوی یا French Buttercream شبیه باترکریم ایتالیایی درست میشه، فقط به جای سفیده تخم مرغ زرده تخم مرغ داره. این باترکریم از دو تا مدل دیگه خوشمزه تره و طعمش رو بیشتر می پسندن ولی 2 تا مشکل داره: اول اینکه به حرارت حساسه و نسبت به باترکریم های دیگه زودتر در اثر گرما ذوب میشه و دو م اینکه به خاطر استفاده از زرده تخم مرغ، رنگش زرد روشنه و اگه کرم سفید بخوایم، به درمون نمیخوره. 
عکس ها و رسپی از: www.joepastry.com


مواد لازم برای باتر کریم فرانسوی

6 عدد زرده تخم مرغ، به دمای اتاق رسیده باشه
1 پیمانه (200 گرم) شکر
1/4 پیمانه آب
2 پیمانه (450 گرم) کره، کمی سردتر از دمای محیط باشه ولی نرم شده باشه


مخلوط آب و شکر رو داخل یه قابلمه بریزید و اجازه بدید به  سافت بال (238 درجه فارنهایت معادل 115 درجه سانتیگراد) برسه.


تا شربت آماده میشه زرده ها رو داخل کاسه همزنتون بریزید و برای 5 دقیقه بزنید تا کاملا روشن بشن.


و حالا شربت رو کم کم به زرده ها اضافه کنید. روی دیواره کاسه همزن بریزید و نه روی پره های اون. کمی شربت رو داخل مواد بریزید و همزن رو روشن کنید. وقتی شربت کاملا داخل کرم مخلوط شد مجددا کمی شربت بریزید. ممکنه کمی زمان ببره ولی صبور باشید و کم کم شربت رو اضافه کنید. زرده تخم مرغ از سفیده حساس تره و اگه شربت رو یکدفعه و یا زیاد به کرم اضافه کنید زرده ها میپزن و نتیجه خوبی (چه از نظر ظاهر و چه از نظر مزه) نمیگیرید.




وقتی شربت تموم شد، اگه کرمتون گرمه مجددا همش بزنید تا کاملا سرد بشه و به دمای اتاق برسه و بعد شروع کنید کم کم کره رو بهش اضافه کنید. هردفعه یک قاشق غذاخوری و اینقدر بزنید تا کاملا با مواد ترکیب بشه و کرمتون فرم بگیره.


بعد از اینکه کره تموم شد چند دقیقه هم کرم رو با سرعت بالا بزنید تا کاملا فرم بگیره و سبک بشه.


 باترکریم باید داخل یخچال بمونه و میتونید فریزش هم کنید و البته داخل ظرف دربسته چون کلا کرم ها خیلی زود به خودشون بو حذب میکنن.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...