Sunday, December 15, 2013

Coconut Macaroons ماکارون های نارگیلی


این ماکارون های نارگیلی چیزی شبیه شیرینی نارگیلی های خودمون هستن. اگه تا حالا شیرینی نارگیلی درست کرده باشید و یا دستورش رو جایی دیده باشید متوجه میشید که مدل درست کردن این شیرینی ها با اون ها کمی فرق میکنه و البته رسپی های زیادی هم برای شیرینی نارگیلی وجود داره ولی خب اینهام درنوع خودشون شیرینی های ساده و خوشمزه ای هستن.
روشون ترد و داخلشون نرمه و خوردنشون لذت بخش. برخلاف خیلی از شیرینی های دیگه میتونید گرم گرم هم میل کنیدشون.


مواد لازم برای ماکارون های نارگیلی طبق ویدئو

4 عدد (120 گرم) سفیده تخم مرغ که به دمای اتاق رسیده باشه
1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
1/2 پیمانه (60 گرم) آرد کیک، الک شده
3 پیمانه پودر نارگیل


ویدئو ماکارون های نارگیلی با زیرنویس فارسی






دستور سریع ماکارون های نارگیلی

سفیده ها، شکر و نمک رو داخل یک ظرف نسوز بریزید و بذارید روی یک قابلمه آب درحال جوش و مرتب با ویسک بزنیدشون تا وقتی که مخلوط گرم بشه و کاملا کرمی و صاف.


از روی حرارت برش دارید و وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.
آرد رو روی مواد الک کنید و مجددا هم بزنید و در مرحله آخر پودر نارگیل رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید.


روی ظرف رو بپوشونید و برای حداقل دو ساعت بذاریدش داخل یخچال تا مواد شیرینی کاملا سفت بشن و خودشون رو بگیرن.
فرتون رو حرارت 325 درجه فارنهایت که میشه 165 درجه سانتیگراد روشن کنید و داخل یک سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
به کمک یه اسکوپ بستنی کوچک یا دو تا قاشق مواد رو بردارید و با فاصله چند سانتی متر داخل سینی فر بچینید. اگه از قاشق استفاده می کنید سعی کنید شیرینی ها حالت گنبدی داشته باشن.


شیرینی ها رو برای 15 تا 20 دقیقه یا تا وقتی که روشون شروع کنه به طلایی شدن داخل فر بذارید.


بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر بیرون آوردید اجازه بدید برای 10 دقیقه به همون شکل بمونن و بعد از روی سینی بردارید و روی توری سیمی بذارید تا کاملا خنک بشن.

با این مقدار مواد حدود 24 تا شیرینی خواهیم داشت.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...