Saturday, December 7, 2013

Banoffee Pie بنافی پای


اگه تا حالا بنافی پای خورده باشید پس حتما میدونید که چیز خوشمزه ایه. ورژن کاراملی پای خامه ای موزی (به زودی دستورش رو براتون میذارم) که به جای کرم داخلش از یه لایه کاراملی نرم و خوشمره (تافی) استفاده میشه. من که کسی رو ندیدم که از ترکیب شرت برد، تافی، تکه های موز و خامه لذت نبره.
کلمه بنافی (Banoffee or Banoffi) از ترکیب دو واژه موز (banana) و تافی toffee)) به وجود اومده. یه دسر کلاسیک که متعلقه به UK  و در سال 1972 تو رستورانی به نام هانگری مانک اختراع شده.
قبلا دستور کراست شرت برد و دلسه دلچه رو روی سایت براتون به طور کامل گذاشته بودم. تو این پست فقط قراره چند تا چیز رو روی هم بچینیم و یه دسر خوشمزه داشته باشیم. امیدوارم لذت ببرید.


مواد مورد نیاز برای بنافی پای طبق ویدئو

1 پیمانه (240 میلی لیتر) دلسه دلچه
3 عدد موز بزرگ و اسلایس شده
¼ 1 پیمانه (300 میلی لیتر) خامه پرچرب مخصوص فرم دادن
2 قاشق غذاخوری (20 گرم) پودر قند یا پودر شکر



ویدئو بنافی پای با زیرنویس فارسی











دستور سریع بنافی پای

طبق دستور کراست شرت برد رو آماده کنید. 









طبق دستور دلسه دلچه رو آماده کنید. 









دلسه دلچه رو روی کراست بریزید و پخشش کنید.


موزها رو روی دلسه دلچه بچینید. با توجه به ذائقتون میتونید موز بیشتری هم بذارید. از موزهای زرد و رسیده استفاده کنید ولی بهتره رنگشون عوض نشده باشه.


خامه رو فرم بدید و با کمک قیف و ماسوره و یا همینطور ساده روی موزها بریزید.
برای تزئین روی بنافی پای میتونید از پودر قهوه فوری، پودر کاکائو، شکلات شیوشده، اسلایس های موز و یا دریزل دلسه دلچه گرم استفاده کنید.


بنافی پای رو میتونید بلافاصله سرو کنید و یا چند ساعت داخل یخچال بذاریدش و بعد ازش استفاده کنید.
این پای برای 8 تا 10 نفر کافیه.

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...