Wednesday, November 27, 2013

Sugar Cookies شوگر کوکیز


شوگر کوکیز یا بیسکوییت شکری یه نوع بیسکوییت شیرین و ترده که مورد علاقه مردم آمریکاست و معمولا برای جشن های مختلف به شکل های مختلف قالب میخوره و درست میشه و تزئین میشه و ازش لذت میبرن. تزئین بیسکوییت یکی از کارای مورد علاقه منه مخصوصا الان که دنیا شده دنیای قالب های مختلف و میشه با این همه ایده که تو نت هست و یه کم خلاقیت کارای زیادی کرد. خوبی بیسکوییت اینه که اگه قالب هم نداشته باشی میتونی طرح مورد نظرتو پرینت کنی و روی خمیر کاتش کنی یه کم سخت میشه ولی خب میشه!
قبلا یه نوع بیسکوییت پایه که شرت برد بود رو دستورش رو دیدین. اون کوکی ها خیلی ترد هستن و برای کار با رویال آیسینگ ممکنه دچار مشکل بشین چون امکان خرد شدنشون زیاده. شوگرکوکی برای این کار خیلی مناسبتره.
خب ویدئو رو ببینید. اصلا کار سختی نیست فقط ممکنه برای کسایی که بار اولشونه کمی سخت به نظر برسه که با تمرین و تجربه درست میشه.
برای قسمت تزئین این شوگرکوکی ها که با رویال آیسینگ انجام شده پست رویال آیسینگ رو بخونید حتما جواب همه سوالاتتون رو پیدا میکنید.


مواد لازم برای شوگر کوکیز طبق ویدئو

3 پیمانه (390 گرم) آرد همه منظوره
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری بیکینگ سودا
1 پیمانه (227 گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
2 تا تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص




ویدئو شوگر کوکیز با زیرنویس فارسی





            دانلود ویدئو (47.7 MB)         دانلود نرم افزارFLVPlayer




دستور سریع شوگر کوکیز

داخل یک ظرف جداگونه آرد، نمک و بیکینگ سودا رو با هم ویسک کنید. داخل کاسه استند میکسر (یا به کمک همزن دستی) کره و شکر رو بزنید تا سبک و کرمی بشه (حدود 3 دقیقه). تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.



و بعد وانیل رو هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. مخلوط آرد رو هم اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا یه خمیر یکدست داشته باشید. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنید.



هر قسمت خمیر رو به شکل دیسک داخل سلفون بپیچید و برای یک تا دو ساعت یا تا وقتی که سفت بشه بذاریدش داخل یخچال. میتونه تمام شب هم داخل یخچال بمونه و روز بعد ازش استفاده کنید.



فرتون رو با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
نصف خمیر رو از یخچال بیرون بیارید. روی سطح کارتون خیلی کم آرد بپاشید و خمیر رو با ضخامت یک چهارم اینچ (حدود 6 میلیمتر) باز کنید. موقع پهن کردن خمیر مرتب بچرخونیدش تا به سطح کارتون نچسبه.



خمیر رو با قالب های دلخواهتون کات کنید و بذارید داخل سینی فر.



سینی رو برای 15 دقیقه دیگه دوباره داخل یخچال بذارید تا خمیر سرد بشه و کوکی ها شکلشون رو موقع پختن حفظ کنن.
کوکی ها رو برای 8 تا 10 دقیقه بپزید و یا تا وقتی که حاشیه های کوکی ها شروع کنه به طلایی شدن.



بستگی به اندازه بیسکوییت ممکنه زمان پخت متفاوت باشه. از فر بیرونش بیارین و بذارین چند دقیقه داخل سینی بمونن و بعد بذاریدشون روی توری سیمی تا کاملا خنک بشن و حالا میتونید با رویال آیسینگ کار تزئین رو شروع کنید.
برای نگهداری این بیسکوییت ها اگه روشون رو با رویال آیسینگ تزئین کردید حتما بذارید کاملا خشک بشه و بعد داخل ظرف دربسته نگهشون دارید. میتونید بین بیسکوییت ها کاغذ روغنی هم بذارید تا بهتر بمونه.
با این مقدار مواد اولیه حدود 36 تا بیسکوییت متوسط خواهیم داشت. 

0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...