Friday, November 8, 2013

Chocolat Cupcake کاپ کیک شکلاتی


این کاپ کیک های دوست داشتنی کوچولو همه چیزایی که از یه کیک توقع دارید رو تو خودش داره که فقط و فقط مال شماست و اصلا لازم نیست اون رو با کسی قسمت کنید.
یه عطر و طعم شکلاتی با بافت مرطوب و خامه شکلاتی روش این کاپ کیک رو خاص کرده.
خامه روی کیک رو میتونید با رنگ های خوراکی رنگ کنید و به شکل های مختلف تزیین کنید تا جذابیت کاپ کیک ها رو برای خودتون و بچه ها زیاد کنید.
کاپ کیک ها در طعم و مزه های زیادی وجود داره اما کاپ کیک شکلاتی یه چیز دیگه است. برای همین من تصمیم گرفتم که اولین پست کاپ کیکم، کاپ کیک شکلاتی باشه.
طعم خوش این کاپ کیک به خاطر پودر کاکائویی هست که تو آب جوش حل شده. طعمش شکلاتیش رو دو برابر میکنه.


مواد مورد نیاز برای کاپ کیک شکلاتی طبق ویدئو


 کاپ کیک ها
1/2 پیمانه ( 50 گرم ) پودر کاکائو
1 پیمانه ( 240 ml ) آب جوش
1 و 1/3 پیمانه ( 175 گرم ) آرد الک شده
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 پیمانه کره، که به دمای اتاق رسیده باشه
1 پیمانه( 200 گرم ) شکر
2 عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چای خوری اسانس وانیل

 خامه شکلاتی
4 اونس ( 120 گرم ) شکلات
2/3 پیمانه ( 150 گرم ) کره، که به دمای اتاق رسیده باشه
1 و1/3 پیمانه ( 160 گرم ) پودر شکر
1 و 1/2 قاشق چای خوری اسانس وانیل



ویدئو کاپ کیک شکلاتی با زیرنویس فارسی








دستور سریع کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک ها: فر رو با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره رو بذارید به دمای اتاق برسه. توی یه ظرف کوچیک پودر کاکائو و آب جوش رو با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شه و بگذارید تا سرد شه.
توی یه ظرف دیگه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم.
در ظرف دیگه کره و شکر رو با همزن دستی یا برقی هم میزنیم تا یکدست و صاف شه.بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه. بعد از اون اسانس وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا مخلوط آرد رو اضافه کنید و تند هم بزنید تا مواد به خورد مواد بره. در آخر مایه کاکائویی رو اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.
دو سوم کپسول های کاغذی مون رو با خمیرمون پر میکنیم و به مدت 16 تا 20 دقیقه تو فر میذاریم. برای اطمینان از پخت اگه یه خلال دندون فرو کنید داخل کیک و بیرون بیارید اگه چیزی بهش نچسبیده بود کیک آماده است. کیک رو بیشتر تو فر نزارید که باعث میشه کیک سفت شه کیک رو از فر بیرون بیارید و روی توری سیمی بذارید تا سرد شه.

 خامه شکلاتی: شکلات رو به قطعه های کوچیک تقسیم کنید و توی طرف بگذارید. ظرف رو بردارید روی یه ظرف پر آب که روی حرارت مستقیمه قرار بدید تا شکلات هامون آب بشه. مدام هم بزنید تا یکدست شه. بعد از رو حرارت بردارید بزارید تا سرد شه.
تو یه طرف دیگه کره رو با همزن برقی یا دستی بزنید تا کرمی و صاف شه. بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و صاف شه. بعد اسانس واتیل رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد هم برن. در آخر مواد رو به مدت 3 تا 4 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا مواد صاف و خامه ای شه.

                                                 منبع: JoyOfBaking.com



0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...