Sunday, November 17, 2013

Castle Pudding پودینگ قلعه


پودینگ قلعه یا Castle Pudding یه دسر کلاسیک انگلیسی هستش که برای اولین بار تو قرن 18 تو انگلستان درست شده. این پودینگ یه پودینگ اسفنجی هستش و خیلی ساده. ساده ترین نوعش وانیلیش هست که طعم عالی داره. این پودینگ رو میشه در انواع طعم ها تهیه کرد. قالب مخصوص این پودینگ استوانه ای به قطر 4 تا 5 سانتی هستش. این پودینگ رو با انواع مربا یا شهد و کرم کاسترد سرو میشه.
من خیلی تلاش کردم که بتونم یه ویدئو یا رسپی شو با عکس پیدا کنم اما نشد. پس خودم درستش کردم. تمام عکس ها خونگی هستش. اگه عکس ها بد بود ببخشید به بزرگواری خودتون. از گوشی دوربینم استفاده کردم که زیاد قوی نیست. موادش خیلی ساده است و تو هر خونه ای پیدا میشه.


مواد مورد نیاز

1 پیمانه آرد
1 و ½  قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ قاشق چای خوری  نمک
½  پیمانه  کره که به دمای اتاق رسیده باشه
½ پیمانه  شکر
½ قاشق چای خوری وانیل
2 عدد تخم مرغ  هم زده شده
1 قاشق سوپ خوری آب جوشیده سرد شده
4 قاشق سوپ خوری  شربت طلایی یا عسل یا مربا 
8 قاشق سوپ خوری کرم کاسترد

دستور تهیه رسپی

فرتون رو با 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد بزارید گرم شه. برای این کیک ما نیاز یه قالب هایی داریم که استوانه ای باشه به قطر 4 تا 5 سانتی متر. من که پیدا نکردم البته تو شهری که خودم زندگی میکنم. اما شما دوستای گلم بسته به امکانات شهرتون خوب بگردید شاید پیدا کردید. من چون نتونستم پیدا کنم خیلی گشتم تا یه قالب نزدیک به اون رو برای این رسپی پیدا کنم. در نهایت به استکان های جهیزیه مامانم رسیدم. عکسش رو پایین گذاشتم. به خیلی چیزا فکر کردم این بهترین بود. حداقلش این بود که جنسش قابل اعتماده و تو فر نمیشکنه. کاغذ روغنی رو ته  قالبتون بزارید و روش رو کمی چرب کنید.

آرد بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید . کنار بگذارید. یادتون باشه همیشه مواد لازم خشکتون رو با هم مخلوط کنید و مواد مایعتون رو با هم. این طوری کیک بهتری خواهید داشت. مگه اینکه تو رسپی استثنایی وجود داشته باشه.



کره رو توی یه ظرف بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید.


 با همزن بزنید تا روشن و کرمی بشه. بعد وانیل رو بهش اضافه کنید.



بعد تخم مرغ های رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. البته تخم مرغ ها رو از قبل هم بزنید.






حالا یک قاشق یک قاشق مخلوط آرد رو به خمیر اضافه کنید تا خوب مخلوط شه و گلوله گلوله نشه. زمانی که حس کردید که مواد کاملا صاف یکدسته همه آرد رو به آرومی اضافه کنید. 





1 قاشق غذا خوری آب رو به خمیر اضافه کنید. با قاشق به آرومی هم بزنید. این باعث میشه که خمیرتون رقیق تر شه و هم بعد از پخت پودینگتون اسفنجی تر و پوک تر باشه.



خمیرتون رو برای 4 قالب تقسیم کنید.


 توی فر بذارید تا به مدت 25 دقیقه بپزه. البته شما به زمان توجه نکنید و اگر دیدید که پودینگ قهوه ای طلایی شده پس آماده است.

پودینگ دو که از فر در آوردبد برازید 5 دقیقه سرد شه. بعد با پاقوی تیز دور قالب رو بکشید تا پودینگ از قالب در بیاد. چون دو تا دستم بند بود و کسی نبود ازم عکس بگیره نتونستم عکسی بزارم. شرمنده.
شربت طلایی یا عسل یا مربا یا هر چی که دوست دارید روی پودینگ بریزید. من چون خیلی به شهد خرما علاقه دارم شهد خرما ریختم و در آخر کرم کاسترد رو روش بریزید.
برای تهیه کرم کاسترد کافیه که 1 قاشق غذاخوری پودر کاسترد رو با 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. بعد 1 پیمانه شیر سرد رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. بزارید روی حرارت و با قاشق چوبی هم بزنید. غلظتش دست خودتون فقط بدونید که کرم کاسترد سرد بشه دو برابر سفت میشه.





اولین بار بود که خودم درستش کردم. عکسش رو تو یه سایت دیدم منم که شکمو. به ظاهر هم که خیلی توجه میکنم. تصمبم گرفتم درست کنم برای شما هم پست بزارم. حجم این رسپی خیلی کمه. فقط 4 تا دونه. هنوزم که هنوزه مزه اش زیر دندونام مونده. می تونید مواد رو دو یا سه برابر کنید. در ضمن بزارید که پودینگ کاملا سرد شه بعد میل کنید قابل توجه اونایی که مثل من دوست دارن همه چیز رو گرم گرم بخورن.




0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...