Thursday, November 7, 2013

Brownies براونیز




براونی یه چیزیه بین کیک و فاج. اگه نمیدونید فاج چیه یه کم صبور باشید به زودی براتون یکی دو مدلش رو پست می کنم. فقط در این حد توضیح بدم که فاج یه جور شیرینیه که بافتش یه چیزی شبیه کارامل یا تافیه و براونیزهم یه چیزی مابین کیک و فاجه. بعضی از مدلاش بافتشون به کیک نزدیکتره و بعضی ها هم به فاج. اگه مواد براونیز زیاد هم زده بشه بیشتر شبیه کیک میشه. ولی در اصل تو این مدل شیرینی ها از عامل حجم دهنده استفاده نمیشه و نباید هم پف داشته باشن پس بهتره با دست کار کنید و از همزن استفاده نکنید. این براونی ها یه کراست خشک و شکننده دارن ولی بافتشون مرطوبه و طعم قوی شکلات دارن. واقعا ساده درست میشه و با یه اسکوپ بستنی و یا میوه های تازه دسر فوق العاده ای میشه.
زیبایی این دستور اینه که برای درست کردنش فقط یه کاسه لازمه که همه مواد رو داخلش می ریزیم و تموم. لازم نیست از همزن استفاده کنید و به سادگی با ویسک و اسپچلا به اون چیزی که میخواید می رسید. 
طعم قوی شکلات تو این شیرینی برمیگرده به پودر کاکائو و شکلاتی که دارین ازش استفاده می کنید. پس حتما شکلاتی رو انتخاب کنید که طعمش رو دوست داشته باشید. کیفیت شکلات تاثیر مستقیم تو طعم و کیفیت شییرینی هاتون داره. رسپی میگه که داخل براونی ها چیپس شکلاتی بریزید که اختیاریه. میتونید حذفش کنید یا به جاش از گردو استفاده کنید.
چالش اصلی و تنها قسمت سخت کار در مورد این شیرینی اینه که چقدر بپزیمش. فقط یکی دو دقیقه دیر درآوردن براونی ها از فر میتونه باعث بشه که خشک و تخت بشن و به جای براونیز کیک تخته ای داشته باشیم. چند دقیقه قبل از زمانی که رسپی میگه بروانیز رو با کمک یه خلال دندون چک کنید. برعکس کیک های دیگه تستر نباید کاملا تمیز بیرون بیاد و باید کمی از ذره های کیک بهش چسبیده باشه. اگه تمیز باشه یعنی براونی شما خشک شده. پس این مورد رو دقت کنید و البته تجربه کردن هم میتونه مفید باشه.
براونیز در حقیقت یه جور "بار" هست که مورد علاقه آمریکایی هاست و از صد سال قبل هم مورد توجه بودن. به خاطر رنگ قهوه ای (Brown) تیره ای که دارن بهشون میگن بروانیز و البته نه به خاطر اینکه داخلشون شکلات داره. جالب اینکه اولین رسپی های این شیرینی داخلش اصلا شکلات نداشته و ترکیبی از کره، شکر، ملاس قند، تخم مرغ، آرد و مغزگردو بوده. خب انگار با گذشت زمان براونی ها هم پیشرفت کردن.


مواد لازم برای براونیز طبق ویدئو

5 اونس (150 گرم) شکلات، خرد شده
1/2 پیمانه (113 گرم) کره، قطعه قطعه شده
2 قاشق غذاخوری (15 گرم) پودر کاکائو
1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
3 تا تخم مرغ بزرگ
3/4 پیمانه (95 گرم) آرد همه منظوره
1/4 قاشق چای خوری نمک
3/4 پیمانه (125 گرم) چیپس شکلاتی (اختیاری)



ویدئو براونیز با زیرنویس فارسی








دستور سریع براونیز

فرتون رو با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید. یک قالب مربعی 8 اینچی (20 سانتی متری) رو با کره یا اسپری روغن چرب کنید و کفش کاغذ روغنی بندازید.
شکلات و کره رو داخل ظرف بریزید و روی یک قابلمه آب درحال جوش بذارید تا کاملا ذوب بشن. از روی حرارت برشون دارید و پودر کاکائو و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. تو مرحله بعد، وانیل و تخم مرغ ها رو اضافه کنید و با ویسک حسابی مخلوطشون کنید. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدوم کاملا هم بزنید. در آخر هم آرد،نمک و چیپس شکلات (اگه استفاده می کنید) رو اضافه کنید و مخلوطشون کنید.
مواد رو داخل قالبی که آماده کرده بودید بریزید و برای 30-25 دقیقه بذاریدش داخل فر و یا تا وقتی که اگه خلال دنون رو داخل کیک فر ببرید کاملا تمیز بیرون نیاد و کمی تکه های کیک بهش چسبیده باشه. بیشتر نذارید داخل فر بمونه. از فر خارجش کنید و اجازه بدین سرد بشه و بعد برش بزنید و سرو کنید. درضمن این براونیز خیلی خوب تو فریزر میمونه.
این رسپی 16 تا براونی مربعی 5x5 سانتی متری بهتون میده.


منبع: joyofbaking.com




0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...