Friday, November 8, 2013

Biscuits بیسکوییت


این شیرینی که امروز دستورش رو براتون میذارم اسمش هست بیسکوییت. البته نه اون بیسکوییتی که ما می شناسیمش. تو آمریکای شمالی به نون های کوچیک و خوشمزه ای که خیلی راحت و سریع آماده میشن گفته میشه "بیسکوییت".  بیسکوییت با آرد، کره، بیکینگ پودر(سودا)، شیر(باترمیلک)، تخم مرغ و گاهی هم کمی شکر درست میشه.
این بیسکوییت های آمریکایی خیلی شبیه اسکان ها هستن. فرقشون اینه که اسکان ها اغلب نصف میشن و وسطشون با خامه و مربا پر میشه و بعد استفاده میشن ولی این بیسکوییت ها به عنوان همراه برای غذاهایی مثل سوپ سرو میشن. خب یه جور نون کوچیک و سبک هستن دیگه. ولی هردونوعش با کره و مربا عالی میشه.
زیبایی این مدل شیرینی ها اینه که بافتشون مثل کیکه و دلیلش هم مدل ترکیب کردن آرد و کره است. کره برخلاف شیرینی های دیگه داخل مواد کاملا مخلوط نمیشه بلکه باید به شکل قطعات خیلی ریز درش بیاریم و این باعث میشه که تو فر که کره آب شد یه بافت لایه لایه شکل بگیره که موقع خوردن خیلی هم نرم و دلپذیره. بیکینگ پودر هم به عنوان تنها عامل حجم دهنده نقش مهمی داره چون با توجه به اینکه گفتیم بیسکوییت یه جور نونه ولی از خمیر مایع استفاده نمیشه و تمام پفش به کمک بیکینگ پودره. 
برای درست کردن یه بیسکوییت خوب مخلوط کردن مواد خیلی مهمه. کره باید کاملا سرد باشه (خیلی مهمه) و به شکل قطعات کوچیک به آرد اضافه بشه و بعد به کمک پیستری بلندر (تو ویدئو میتونید ببینید چیه) و یا چنگال و با دقت و حوصله زیاد داخل آرد ریز ریز بشه تا یه چیزی مثل خرده نون داشته باشیم و بعد بقیه مواد بهش اضافه میشه. خمیر بیسکوییت رو نباید ورز بدید و فقط در حدی باید روش کار بشه که شکل بگیره و بتونید قالب بزنید. 
من یه مدل دیگه برای درست کردن بیسکوییت دیده بودم که اونجا خمیر رو نصف کردن و هرکدومش رو با قطر تقریبا نیم سانت پهن کردن و روی هم گذاشتن و بعد قالب زدن. که نتیجه کار هم بسیار عالی بود و خود من هم از همین روش استفاده میکنم ولی روش این ویدئو هم کاملا صحیح و درسته. میتونید موقع قالب زدن این رو هم امتحان کنید.
موقع پخت هم بهتره فرتون کاملا داغ باشه تا روی این کوچولوها کاملا ترد و کریسپی بشن و خوب هم پف کنن. بیسکوییت بهتره گرم سرو بشه.
 امیدوارم ویدئو رو ببینید و لذت ببرید.


مواد لازم برای بیسکوییت طبق ویدئو

1/2 2 پیمانه (325 گرم) آرد همه منظوره
1/2 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
1 قاشق غذاخوری (15 گرم) شکر سفید (اختیاری)
1/2 پیمانه (113 گرم) کره سرد، به قطعات کوچیک تقسیم بشه
3/4 پیمانه (180 میلی لیتر) شیر
1 تخم مرغ بزرگ

برای روی بیسکوییت ها
1 عدد تخم مرغ به علاوه یک قاشق غذاخوری شیر



ویدئو بیسکوییت با زیرنویس فارسی









دستور سریع بیسکوییت

فرتون رو با دمای 400 درجه فارنهایت (205 درجه سانتیگراد) روشن کنید و داخل سینی فر هم کاغذ روغنی بندازید.
داخل یه کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر رو با هم الک یا ویسک کنید. بیکینگ پودر مهمه که تو این مرحله کاملا با آرد مخلوط بشه. کره رو که به قطعه های ریز بریدید به مواد خشک اضافه کنید.

 بعد به کمک پیستری بلندر یا چنگال خوب و با دقت با آرد مخلوطش کنید طوری که تکه های خیلی ریز کره داخل آرد داشته باشید.







شیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خمیر شکل بگیره. 





خمیر رو روی یه سطح صاف به قطر 1 سانتی متر با کمک دست پهن کنید





 بعد با یه قالب گرد (قالب داخل ویدئو قالب 6 سانتی متریه) قالب بزنید و داخل سینی فر بذارید.





یدونه تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر رو با هم مخلوط کنید و به کمک برس روی بیسکوییت ها بمالیدش





بعد بفرستیدشون برای 10 دقیقه تا یک ربع داخل فر داغ و یا تا وقتی که تستر از وسطش تمیز بیرون بیاد.





بهتره گرم سروشون کنید و مخوصا با کره و مربا.




با این مقدار مواد 10 تا بیسکوییت 6 سانتی متری میشه درست کرد.



منبع: JoyOfBaking.com  عکس ها از ویدئو بیسکوییت




0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...