Thursday, November 21, 2013

Banana Muffins مافین موزی

مافین های موزی یه ورژن از نون موزی هستن. نون موزی رو هم به امید خدا براتون پست میکنم.
 این مافین ها از یه خمیر غلیظ و شیرین درست شده که تو خودش طعم و مزه موز و دارچین و آجیل داره. درست کردنشونم هم خیلی ساده است مواد خشک رو جدا مخلوط می کنیم و مواد غیرخشک رو هم جدا. بعد باهم ترکیبشون می کنیم و تمام. به همین سادگی. مافین ها وقتی از فر بیرون میان یه کراست ترد و کریسپ دارن ولی داخلشون کاملا نرم و مرطوبه و اگه یه شب تو ظرف دربسته بمونن کراستشون هم نرم تر میشه.
نکته جالبی که درباره این مافین ها وجود داره اینه که تو هر فصلی میشه درستشون کرد چون همیشه موز با کیفیت و خوب دردسترسه.
در مورد این مافین باید بدونید که باید باید باید موزش  کاملا رسیده باشه. پوست موز باید زرد باشه و خود موز شیرین شیرین. فوت کوزه گری این رسپی همینه.

یه نکته هم اینجا بگم. چون ممکنه همیشه موز کاملا رسیده دردسترستون نباشه یه وقتی که موز کاملا رسیده موجود دارید پوستشو بکنید و با چنگال یا غذاساز لهش کنید و به ازای هر یدونه موز یک قاشق چای خوری آب لیموی تازه بهش اضافه کنید و داخل یه ظرف دربسته فریزش کنید. اینطوری برای 6 ماه موزها به خوبی تو فریزر میمونن. یا اینکه موزهای کاملا رسیده رو با پوست داخل زیپ لاک بذارید و فریزشون کنید.
برای اطلاعات بیشتر درباره مافین ها به این پست مراجعه کنید.

مواد لازم برای مافین موزی طبق ویدئو

1 پیمانه ( 150 گرم ) مغز گردو خرد شده
1 و 3/4 پیمانه ( 230 گرم ) آرد همه منظوره
3/4 پیمانه ( 150 گرم ) شکر 
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/4 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری دارچین
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه ( 113 گرم ) کره، ذوب شده و سرد شده باشد
3 عدد موز بزرگ و رسیده
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل 



ویدئو مافین موزی با زیرنویس فارسی








دستور سریع مافین موزی

 توی یه ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، شکر و دارچین رو با هم مخلوط میکنیم و با ویسک میزنیم. مغز گردوها رو هم بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.


توی یه ظرف دیگه اول تخم مرغ هامون رو خوب با ویسک میزنیم بعد وانیل رو بهش اضافه میکنیم.
موزهای رسیده مون رو کاملا له میکنیم.


موزها رو به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم. کره رو که قبلا ذوب کردیم و گذاشتیم سرد شده رو هم به مخلوط مون اضافه میکنیم.خوب با ویسک هم میزنیم.
بعد مخلوط مایع مون رو به مخلوط آردمون اضافه میکنیم. 


با قاشق چوبی یا اسپچلا مواد رو با هم هم میزنیم تا مخلوط بشن. زیاد مخلوطشون نکنید چون باعث میشه مافین ها سفت بشن. فقط درحدی که مواد کاملا به هم ترکیب بشن.


به کمک دو تا قاشق یا اسکوپ بستنی از خمیرمون داخل کپسول های مافین رو پر میکنیم.


میذاریم داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه. به زمان زیاد توجه نکنید. همین که روی مافین هامون قهوه ای طلایی شه کافیه. در حدی که وقتی خلال دندون داخل مافین فرو میکنیم چیزی بهش نچسبیده باشه.
با این مقدار مواد 12 تا مافین با سایز معمولی میشه درست کرد.




0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...