Friday, October 25, 2013

Vanilla Cake کیک وانیلی


این کیک وانیلی برای جشن تولدها و جشن های خاص خیلی مناسبه. کیک وانیلی دو لایه با فراستینگ باترکریم معروف آمریکایی که خیلی ساده است و طعم و بافت خوبی هم داره. از این فراستینگ هم داخل کیک استفاده میشه و هم خود کیک باهاش پوشش داده میشه و هم اینکه باهاش با استفاده از قیف و ماسوره میتونید با طرح های دلخواه روی کیکتون رو تزئین کنید.
برای کیک امروزمون خانم استفانی کیک 1234 رو آموزش دادن. اگه نمیدونین من براتون میگم که این کیک که کیک معروفی هم هست از قرن 19 تا به حال با همین دستور درست میشه و خیلی هم راحت تو ذهن میمونه. 4 تا تخم مرغ، 3 پیمانه آرد، 2 پیمانه شکر و یک پیمانه کره. دیدین که خیلی راحت بود. یک پیمانه هم شیر داره و مثل همه کیک های دیگه وانیل، بیکینگ پودر و نمکشم سرجاشه. من خودم این کیک رو بارها درست کردم و به نظرم شیرینیش اصلا زیاد نیست ولی تو این ویدئو خانم استفانی شکرش رو کم کردن و به نظر من دلیل اصلیش اینه که میخواستن با باترکریم آمریکایی سروش کنن و خب این باترکریم فوق العاده شیرینه. پس کم کردن شکر باعث بالانس شدن کیک میشه. شما هم باتوجه به اینکه میخواید با چی کیک رو تزئین کنید و یا ذائقه خودتون مجازید که شکرش رو تا یک و نیم پیمانه کم کنید. بهتره بیشتر از این کمش نکنید چون شکر تو بافت کیک تاثیر داره و کم کردنش ممکنه کیکتون رو خراب کنه.
خب نه تنها دستور این کیک ساده است بلکه درست کردنشم راحته. کره و شکر با هم زده میشن، تخم مرغ ها دونه دونه اضافه میشه، و بعد هم آرد و شیر. برای آرد میتونید از آرد همه منظوره استفاده کنید و البته آرد کیک باعث میشه کیکتون لطیف تر بشه. اگه میخواید کیکتون اسفنجی تر و سبک تر بشه سفیده های تخم مرغ رو جدا کنید و بزنید تا به سافت پیک برسه و بعد از اضافه کردن آرد و شیر داخل موادتون فولدش کنید.
اما در مورد باترکریم.  قبلش بگم که این پست در حقیقت هم طریقه درست کردن کیک 1234 رو کامل میگه و هم باترکریم آمریکایی رو. پس با یه تیر دو نشون زدیم و البته چون یه کیکم کاملا با فراستینگ پوشش داده میشه پس داریم کاور کردن کیکم یاد میگیریم. خب اینم سه نشون. چی بهتر از این؟!  یکی از اون ویدئوهایی که باید حتما ببینیدش همینه چون خیلی کاربردیه و نکاتش فقط مختص این دستور و این کیک نیست.
باترکریم آمریکایی که به اختصار بهش باترکریم هم میگن در حقیقت اصلا باترکریم نیست. باترکریم ها با شربت شکر و تخم مرغ درست میشن و انواع مختلف دارن که حتما طریقه درست کردن و استفاده از اون ها رو هم خواهیم گفت. این باترکریم درست کردنش به مراتب از دوستای دیگش راحت تره و خب ممکنه خیلی وقتا به کارتون بیاد. کره، پودر قند، وانیل و مقداری کمی شیر مواد لازم این باترکریم هستن و به سادگی میتونید غلظتش رو با کم و زیاد کردن پودر قند و یا شیرش تنظیم کنید که اون هم باز بستگی به این داره که میخواید چه استفاده ای ازش کنید. مثلا اگه میخواید گل های زیبا و شیک بزنید باید کمی سفت ترش کنید که شکل زیباتری داشته باشه ولی اگه همین باترکریم سفت رو روی کیک بکشید چون غلظتش زیاده از کیک جدا میشه و ممکنه دچار مشکل بشید. این باترکریم رو به سادگی میتونید با رنگ های ژله ای و مایع مورد علاقتون رنگ کنید و ازش برای تزئین های زیبا استفاده کنید و موندگاری خوبی داره و به راحتی تا چند روز تو دمای اتاق باقی میمونه. فقط به دلیل داشتن شکر زیاد وقتی میمونه روش رو یه کراست نازک و کمی سفت میگیره و البته داخلش نرم باقی میمونه. برای گرفتن شیرینی زیاد این باترکریم پودر کاکائو، شکلات تلخ و پودر قهوه گزینه های مناسبی هستن که تو مرحله آخر باید به باترکریم اضافشون کنید و البته زیاده روی نکنید. برای این مقدار مواد که داخل دستور هست 120 گرم شکلات تلخ (مذاب ولی سرد) و یا نصف پیمانه پودر کاکائو میتونه مناسب باشه و البته باز هم میگم همه چی بستگی داره به ذائقه. برای یکی مثل من که عاشق شیرینی هستم همه مدلش دوست داشتنی و خوشمزه است.
بعد از درست کردن این باترکریم اگه نمیخواید بلافاصله ازش استفاده کنید حتما روشو با سلفون بپوشونید تا خشک نشه. می تونید برای بیشتر از 10 روز داخل ظرف دربسته تو یخچال ازش نگهداری کنید و موقع استفاده بعد از اینکه به دمای اتاق رسید دوباره بزنیدش و اگه نیاز داشت بهش شیر (برای شل تر شدن) و پودر قند (برای سفت تر شدن) اضافه کنید و بعد ازش استفاده کنید.
خب بریم سراغ ویدئو. همونطور که گفتم این ویدئوها با کیفیت بالا هستن و برای دسترسی ساده تر شما حجمشون رو بالاجبار کم میکنم. امیدوارم لذت ببرید و براتون مفید باشه.



مواد لازم برای کیک 1234 و باترکریم آمریکایی طبق ویدئو

کیک وانیلی:
3 پیمانه (345 گرم) آرد همه منظوره، الک شده
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری نمک
1 پیمانه (226 گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
¾ 1 پیمانه (350 گرم) شکر سفید
4 تا تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده باشه
2 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
1 پیمانه (240 میلی لیتر) شیر، به دمای اتاق رسیده باشه

باترکریم:
4 پیمانه (460 گرم) پودر قند، الک شده
1 پیمانه (226 گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
2-4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص


ویدئو کیک 1234 به همراه روش ساخت باترکریم آمریکایی و تزئین کامل کیک با باترکریم با زیرنویس فارسی







دستور سریع کیک 1234 و باترکریم

کیک وانیلی: فرتون رو با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن کنید.
 دو تا قالب 9x2 اینچی (23x5 سانتی متری)  رو چرب کنید و کفشون کاغذ روغنی بندازید و مجددا روی کاغذها رو هم کمی چرب کنید.
داخل یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و بذارید کنار.
داخل کاسه استند میکسر یا با همزن دستی کره رو اونقدر بزنید تا نرم و کرمی بشه (حدود 2-1 دقیقه). کم کم شکر رو بهش اضافه کنید و دوباره اینقدر هم بزنید تا وقتی که کاملا سبک و تقریبا سفید بشه (حدود 5-3 دقیقه). تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از هربار اضافافه کردن مخلوط رو کاملا هم بزنید و اگه نیاز بود کار رو متوقف کنید و مواد روی دیواره ظرف رو داخل ظرف بریزید. وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. با سرعت کم همزن آرد (در سه مرحله) و شیر (در دو مرحله) رو به مخلوط اضافه کنید و بزنید. به این شکل که یک سوم آرد رو اضافه کنید هم بزنید یک دوم شیر رو اضافه کنید هم بزنید و به همین شکل ادامه بدین تا تمام مواد تموم بشه.
مواد رو بین دو قالب کاملا مساوی تقسیم کنید و روشو با قاشق یا اسپچلا صاف کنید و برای 27 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد داخل فر بذارید. بعد از پخت کیک رو خارج کنید و 10 دقیقه بهش زمان بدید تا کمی سرد بشه. بعد کیک ها رواز قالب خارج کنید، کاغذها رو ازشون جدا کنید و روی توری سیمی بذارین تا کاملا سرد بشن.
باترکریم آمریکایی: داخل کاسه استندمیکسر یا با همزن دستی کره رو اونقدر بزنید تا صاف و کرمی بشه. وانیل رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. با سرعت کم همزن کار کنید و کم کم پودر قند رو بهش اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری شیر رو بهش اضافه کنید و بزنید تا مخلوط بشه. تو این مرحله باید با سرعت بالای همزن کار کنید و اینقدر کرم رو بزنید تا کاملا نرم و سبک بشه (حدود 5-3 دقیقه). اگه نیاز بود بهش شیر بیشتر(برای شل تر شدن) و یا پودر قند بیشتر (برای سفت تر شدن) اضافه کنید تا به بافت دلخواهتون برسین. اگه خواستید فراستینگتون رنگی باشه رنگ رو هم بهش اضافه کنید. بهتره از رنگ مایع استفاده نشه چون باعث شل شدن موادمون میشه. رنگ های ژله ای گزینه های بهتری هستند.
اسمبل کردن کیک: کیک اول رو داخل طرفتون بذارید طوری که سطح صافش (زیرکیک) رو به بالا باشه.روی کیک اول حدود ¾ پیمانه (180 میلی لیتر) یا هرچه قدر که دوست داشتید از فراستینگ بریزید و کیک دوم رو روش بذارید طوری که باز هم سطح صاف کیک رو به بالا باشه. حالا روی کیک دوم و اطراف کیک ها رو با فراستینگ بپوشونید و صاف کنید. میتونید با فراستینگ باقیمونده و با قیف و ماسوره کیکتون رو تزئین کنید.
این کیک برای 12-10 نفر سرو میشه.
امیدوارم لذت ببرید.


منبع: joyofbaking.com


0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...