Wednesday, October 9, 2013

Red Velvet Cake کیک قرمز مخملی


کیک قرمز مخملی یه کیک هیجان انگیزه که به شکل های مختلف درستش میکنن. اصل این کیک مال آمریکاست و معمولا به صورت لایه ای با رنگ های قرمز روشن و تیره درست میشه. جالبه بدونید در زمان های گذشته برای رسیدن به رنگ قرمز تو این کیک از چغندر و آب دوغ استفاده میشده. رنگ این کیک باید قرمز مایل به قهوه ای باشه. حالا که ما دیگه تو زمان های قدیم زندگی نمیکنیم به جای آب دوغ از باترمیلک و برای رنگ قرمزش هم از رنگ های خوراکی استفاده میکنیم در اصل همون موادن که
یه کمی صنعتی شدن. تاثیر پودر کاکائو و خاصیت اسیدی باترمیلک تاثیر زیادی تو رنگ زیبای کیکمون داره پس اونا رو به هیچ وجه با چیزی جایگیزین نکنید و یا حذفشون نکنید. این کیک با کرم خامه ای سفید پوشش داده میشه و حالت اصیلش به این شکله. کرم های پنیری و کره ای (باترکریم) کاملا مناسب این کیک هستن و بین لایه های این کیک هم از همون کرم سفید استفاده میشه. ظاهر بسیار زیبای این کیک واقعا چشم نوازه...
یه دستور کامل از این کیک براتون با ویدئو آموزشی میذارم که امیدوارم به دردتون بخوره. 


مواد لازم برای کیک قرمز مخملی

½ 2 پیمانه (250 گرم) آرد مخصوص کیک الک شده
½ ق چ نمک
2 ق غ پودر کاکائو
½ پیمانه (113 گرم) کره جامد، به دمای اتاق رسیده باشه
½ و 1 پیمانه (300 گرم) شکر سفید
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 ق چ عصاره خالص وانیل
1 پیمانه (240 میلی لیتر) باترمیلک
2 ق چ رنگ خوراکی مایع قرمز
1 ق چ سرکه سفید
1 ق چ جوش شیرین

کرم پنیری برای فراستینگ
227 گرم پنیر خامه ای، به دمای اتاق رسیده باشه
227 گرم پنیر ماسکارپونه، به دمای اتاق رسیده باشه
1 ق چ عصاره خالص وانیل
1 پیمانه (115 گرم) پودر قند
½ 1 پیمانه (360 میلی لیتر) خامه سرد (35-40% چربی)



خب این از مواد لازم! حالا ویدئو رو تماشا کنید نکته هاشم براتون فارسی زیرنویس کردم که امیدوارم به دردتون بخوره. فقط به نکته های ظریفش مثل کیفیت مواد بعد از هر دفعه هم زدن و یا دور همزن که چه زمانی کند و چه زمانی تنده دقت کنید تا شما هم به همون نتیجه که تو ویدئو میبینید برسین. 


ویدئو کیک قرمز مخملی با زیرنویس فارسی







دستور سریع کیک قرمز مخملی

فر رو روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) بذارید تا گرم شه. شبکه فر رو روی ردیف وسط قرار بدین. دو تا قالب 23 سانتی متری رو چرب کنید و کفش کاغذ روغنی بندازید.
داخل یک ظرف بزرگ آرد الک شده و کاکائو رو با هم ویسک کنید و کنار بذارید.
داخل یک ظرف دیگه کره رو اونقدر بزنید تا سفید و کرمی بشه. (با همزن حدود 2 دقیقه) بعد شکر رو بهش اضافه کنید و مجددا اونقدر بزنید تا مخلوطتون سبک و کرمی بشه (با همزن 3-2 دقیقه) تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدوم خوب هم بزنید. وانیل رو هم اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مخلوط شه.
تو یه ظرف دیگه باترمیلک و رنگ قرمز رو مخلوط کنید تا یه مایع قرمز داشته باشید.
حالا یک سوم آرد رو به مخلوط تخم مرغمون اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید بعد نصف باترمیلک رو اضافه کنید و هم بزنید و مجددا یک سوم دیگه از آرد رو، باقی باترمیلک رو و باقی مونده آرد رو و بعد از هرمرحله هم تا حد مخلوط شدن با دور کند همزن یا یک قاشق چوبی مواد رو مخلوط کنید. یعنی تو سه مرحله آرد و دو مرحله باترمیلک.
جوش شیرین و سرکه رو داخل یک کاسه کوچیک با هم مخلوط کنید و وقتی شروع به حباب زدن کرد به سرعت داخل مخلوط فولدش کنید.
از اینجا به بعد رو با سرعت انجام بدید که خاصیت جوش شیرین از بین نره. مواد رو بین دو تا قالبی که آماده کردید تقسیم کنید سطحشون رو صاف کنید و بلافاصله داخل فر بذارید. پس می بینید که آماده کردن قالب ها و فر از قبل کاملا ضروریه.  زمان پخت این کیک ها 25 تا 30 دقیقه است. ولی می دونید که باید با فرو کردن یه خلال دندون وسط کیک چک کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است. کیک ها رو بذارید برای 10 دقیقه کمی خنک بشن و بعد از قالب ها خارج کنید و مجددا اجازه بدید تا کاملا سرد بشن. 
میخوایم این کیک رو با کرم پنیری تزئین کنیم بهتره که کیک رو برای حداقل یک ساعت داخل فریزر یا چند ساعت داخل یخچال بذارید تا کار کردن با فیلینگ و فراستیگ راحت تر بشه. حتما برای گذاشتن داخل یخچال با سلفون بپوشونیدش. میتونید کیکتون رو از روز قبل هم درست کنید و بعد تزئینش کنید و تو این مدت داخل یخچال باشه.
کریم چیز فراستینگ: داخل یک ظرف پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه رو با همزن بزنید تا کاملا نرم بشه. پودر قند و وانیل رو هم اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا کرمی بشه. خامه رو هم اضافه کنید و مجددا هم بزنید. فقط یک نکته مهم اینجا اینه که اگه از خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیره بهتره خامه رو جدا بزنید تا کاملا فرم بگیره و بعد به کرم پنیر اضافه کنیدش. کرمتون رو بچشید و اگه دوست داشتید بهش پودر قند بیشتری اضافه کنید تا شیرین تر بشه. مقدار شیرینیش دست خودتونه. همچنین با توجه به ذائقتون میتونید فقط از پنیر خامه ای یا فقط از ماسکارپونه استفاده کنید.
اسمبل کردن کیک:با یه چاقوی بزرگ هرکدوم از کیک ها رو از وسط نصف کنید وسطشون رو با کرم پنیر پر کنید و روی هم بذاریدشون. طوری که لایه آخر کیک یکی از لایه هایی باشه که کف قالب بوده و سطح صافی بهمون بده. حالا روی کیک رو هم با کرم کاملا بپوشونید و بعد با خرده کیک قرمز یا پودر نارگیل تزئینش کنید. این کیک برای 10 تا 12 نفر کافیه.
اگه مشکلی تو هر کدوم از مرحله ها داشتید پیشنهاد میکنم حتما ویدئو خانم استفانی رو تماشا کنید.

سوالات متداول این رسپی

1. اگه باترمیلک نداشته باشم چه چیزی رو می تونم جایگزینش کنم؟
پاسخ: یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب یا آب لیمو رو با یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر شیر مخلوط کنید و اجازه بدید تو همون حالت 10 دقیقه تو دمای اتاق بمونه و بعد ازش استفاده کنید.
2. منظور از آرد کیک توی دستور چیه؟
پاسخ: آرد کیک آردیه با میزان گلوتن پایین که داخلش بیکینگ پودر و نمک نداره. شما میتونید سه چهارم پیمانه معادل 85 گرم آرد همه منظوره رو با دو قاشق غذاخوری معادل 15 گرم نشاسته ذرت مخلوط کنید و به این شکل یک پیمانه معادل 100 گرم آرد کیک دارید.


 منبع: joyofbaking.com




0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...