Thursday, October 31, 2013

تزیین های ساده و قشنگ کاپ کیک


10 سالم بود که دختر همسایه یه کیک ساده بهم یاد داد. تا چند سال فقط همون یه کیک رو درست می کردم. بعد از اون کیک های زیادی یاد گرفتم. اما از اونجایی که من خودم رو خوب میشناسم و میدونم یکی از اخلاقای بدم اینه که فکر می کنم اگه من چیزی بلدم و دیگران بلد نیستن، دنبال چیزای جدید نمیرم. همین موضوع در مورد تریین کیک های من پیش اومد. یه دوره اصلا تزیین نمیکردم و داغ داغ کیک رو میخوردم . بعدش هم دو تا تزیین یاد گرفتم و هی تکرار میکرم.
اینا رو گفتم که برسیم به اینجا که با چند تا راهکار ساده بتونیم کلی تزیین داشته باشیم. از اونجایی که ارادت خاصی به کاپ کیک دارم از تزیین کاپ کیک شروع کردم. البته شما میتونید همین تزیین ها رو با سلیقه خودتون روی کیک رو هم تریین کنید.
چون میخوام کار براتون ساده شروع شه از تزئینات آسون شروع میکنم.

تزیین با خامه فرم گرفته

من دو نوع روش آسون براتون دارم. راه های دیگه ای هم هست. اما اینا آسون تر و خوشمزه تره البته از نظر من.
راه اول: نیاز به خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چرب) دارید و پودر خامه (تو عطاری ها و لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید).
اول از همه ظرفی رو که میخواید توش خامه رو درست کنید باید بزرگ باشه. چون خامه حجمش 5 برابر میشه.
ظرف با تیغه های همزن رو 15 دقیقه قبل از شروع کار داخل فریزر بذاریذ تا سردبشن.
یه بسته خامه تو ظرف بریزید و یه ق غ پودر خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید.
حالا با همزن برای 2 دقیقه آروم و بعدش تند هم بزنید تا حجیم شه و پف کنه.
برای مقاومت بیشتر میتونید یه قاشق دیکه پودر خامه اضافه کنید.
وقتی خوب پف کرد میتونید پودر قند یا پودر شکر رو بهش اضافه کنید. پودر قند بهتره. اندازه خاصی رو ننوشتم چون کم و زیاد شیرینیش به شما بستگی داره.
حالا میتونید اسانس و رنگ خوراکی رو به سلیقه خودتون بهش اضافه کنید.

راه دوم: بازم خامه البته دو پاکت و نصف پیمانه شکر.ظرفتون بزرگ باشه ها. خامه رو داخلش بریزید آبش لازم نیست. شکر رو روش بریزید و آروم هم بزنید.
بعد بزاریدش تو یخچال تا دورش تگری شه. بعد بیاریدش بیرون و همش بزنید تا با تگری های دورش مخلوط شه.
حالا با همزن بزنید تا پف کنه. این پروسه 30 تا 40 دقیقه طول میکشه.
وقتی خوب پف کرد میتونید اسانس و رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید.
نکته: وقتی میگم رنگ رو اضافه کنید منظورم اینه که یه چیکه ( یه قطره ). شلنگ رنگ و دست نگیرید تلخ میشه ها.

میرسیم به بحث شیرین تزئین.
حالا فقط به ماسوره و کیسه قیف نیاز دارید.
با انواع ماسوره میتونید انواع تزئین رو داشته باشید.
من عکس های زیادی گذاشتم که هم همه سلیقه ها رو شامل شه هم خلاقیت هاتون رو قلقلک بدم.



کاپ کیک های متنوع ، خامه با رنگ های متنوع با ماسوره های متفاوت.
خیلی قشنگن.
به نظر من اگه کاغذ های کاپ کیکتون رو هم رنگی رنگی و متنوع بگیرید زیباییش دو چندان میشه.




این گلهای رز قشنگ فقط با یه ماسوره درست شده. فقط باید از وسط کاپ کیک به طرف اطراف کاپ کیک خامه رو  بکشیم.


برای تزیین میتونید از مروارید و پولک و دراژه های رنگی استفاده کنید.







میتونید از گلوله های شکلاتی یا شوکورول استفاده کنید.







میتونید از میوه ها و شکلات های رنگی موجود در بازار استفاده کنید.












یه تزئین جالب. به جای اینکه روی کاپ کیک تزئین کنیم از وسط دو قسمت میکنیم. مثل همبرگر درستش می کنیم.





و تزیین مورد علاقه من.
برای تزئینش باید روی کاپ کیک رو عسل، شربت یا خامه بمالیم. بعد سر کاپ کیک رو تو ظرف پر دراژه بغلتونیم. بعد یه برش بهش بدیم برای دهان عروسک . یه بیسکویت یا کوکی بزاریم جاش. برای چشم هاشم باید از خمیر فوندانت استفاده کنید که به زودی آموزشش رو براتون میزارم.





از مغز ها هم میتونید برای تزیین استفاده کنید.





0 نظرات:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...